wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  achterwand  /   keukenachterwand

Keukenachterwand

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Strak, hygiënisch en sfeervol

Gemak, hygiëne en design komen samen in een keukenachterwand van GLAZZ®. Geen vieze voegen of geknapte tegels meer, maar een strakke en sfeervolle keukenachterwand. Een keukenachterwand van GLAZZ® is hittebestendig, duurzaam en eenvoudig te monteren.

Wil je je keuken een snelle maar doeltreffende renovatie geven? Dan is een glazen achterwand ideaal voor jou. De keukenachterwand van glas plak je direct op de bestaande tegels! Zie je het zelf niet zitten om de keukenachterwand te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice. 

Op maat gemaakt

Bestel met de online wizard eenvoudig je eigen glazen keukenachterwand op maat. Volg de wizard stap-voor-stap en vul alle gegevens in. Je kunt je eigen keukenachterwand vormgeven. Daarbij kun je ook eventuele sparingen voor stopcontacten aangeven. Op basis van de ingevoerde afmetingen en gekozen kleur wordt je keukenwand getekend en berekent de wizard de prijs. Helder en eenvoudig!

Hittebestendig

Alle glazen keukenachterwanden van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Hierdoor is hij hittebestendig. De glazen keukenachterwand kan dus probleemloos achter een kookplaat of quooker worden gemonteerd. 

Breed kleurenpalet

De glazen keukenachterwanden van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar keukenachterwanden. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas. 

Meer van : GLAZZ®

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent