wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  speksteenkachel  /   salzburg-m-tegelkachel

Salzburg M tegelkachel

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Vuurvast beton is een prima materiaal om voordelige warmte accumulerende kachels mee te maken. De Nordpeis Salzburg kachel is opgebouwd uit een kern van vuurvast beton of chamotte beton. Hieruit is het hele binnenwerk opgebouwd. Hierin kan flink wat warmte worden opgeslagen. In de vuurkamer zelf is een andere vuurvaste steen toegepast. Deze zorgt voor een betere verbranding door zijn enigszins isolerende eigenschappen.

Specificaties

SPECIFICATIES
Diepte: 480 mm
Breedte: 680 mm
Hoogte: 1485 mm
Gewicht: 610 kg
Vermogen: 2 kw

ACCESSOIRES
Verhoging Verse luchttoevoer

Uniek

Indien nodig kan de bekleding van de vuurkamer eenvoudig zonder gereedschap via de deur worden vervangen. De buitenmantel is opgebouwd van een mooie glad afgewerkte vuurvast beton en bestaat uit een aantal kant en klare ringen die eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden. De buitenmantel staat helemaal vrij rondom de binnenkachel waardoor een gelijkmatige warmteoverdracht plaatsvindt en de kachel niet te heet wordt aan de oppervlakte.

Logo 2012 middel.jpg

De kachel is ontworpen als een Fin-Oven met tegenstroomkanalen, net als bij speksteenkachels en ander stenen kachels uit Finland. De Powerstone tegelkachels zijn leverbaar in twee maten. Beide worden ze geleverd met een geïntegreerde bypassklep die geopend kan worden voor een snelle opwarming bij een koude start van de kachel en een schoorsteenklep die er voor zorgt dat na het stoken de warmte in de kachel blijft en in de woning komt i.p.v. via de schoorsteen verdwijnt.

Meer van : Kachelspeciaalzaak De Smidse

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent