wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  rookkanaal-schoorsteen  /   rookkanaal-metaloterm-at

Metaloterm® AT

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Metaloterm® AT: Altijd een veilige manier om van uw haard of kachel te genieten.

Metaloterm® AT

Gezelligheid, warmte en onbezorgd genieten van de vlammen en het knapperende vuur. Dat kan met een rookkanaal van Metaloterm waarin optimale werking, veiligheid en design moeiteloos zijn gecombineerd.

Veiligheid

Waar rook is, is vuur. Door slechte stookomstandigheden en geen of weinig onderhoud aan uw rookkanaal kan een schoorsteenbrand ontstaan. Dit houdt in dat het rookkanaal temperaturen van meer dan 1000°C graden te verduren kan krijgen. Een rookkanaal van matige kwaliteit kan door een schoorsteenbrand aan isolatiewaarde verliezen waardoor het kanaal onbruikbaar wordt en er zelfs een brandgevaarlijke situatie kan ontstaan. Met het Metaloterm® AT-systeem is dit gevaar absoluut uitgesloten. Door de gepatenteerde isolatie en unieke constructie zal er zelfs na meerdere schoorsteenbranden geen verandering in de werking van het rookkanaal optreden en dat is wel zo’n veilig gevoel.

30 jaar garantie!

Metaloterm®AT is ondertussen al weer  ruim 30 jaar op de markt en heeft zich inmiddels dubbel en dwars bewezen. Om deze kwaliteit nog eens extra te onderstrepen, wordt er op het Metaloterm® AT-systeem een garantie van maar liefst 30 jaar verleend, zelfs na schoorsteenbrand!

De Metaloterm® rookkanalen zijn uitsluitend verkrijgbaar via de gespecialiseerde haarden- en kachelzaken. Zowel het product als de adviezen zijn daarmee gegarandeerd van hoge kwaliteit. Meer informatie over de producten en waar deze verkrijgbaar zijn, vindt u op www.metaloterm.com.

Meer van : EONTOP BV Metaloterm

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent