wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houtkachel  /   met-deze-tool-ontdek-je-welke-kachel-bij-jou-past

Met deze tool ontdek je welke kachel bij jou past

Je wilt een kachel. Goede keuze, een kachel brengt veel gezelligheid met zich mee!

  • Fotocollectie

Nu de dagen steeds korter worden, maakt een kachel jouw woonkamer knus en warm. Een kachel kiezen is nog niet zo eenvoudig. Wij ontdekten Kachels.nl, een website die je helpt te kiezen. Laat je inspireren! Met de onderstaande stappen ontdek je wat jouw ideale kachel is.

1. Hot or not

Op Kachels.nl vind je de behulpzame ‘hot-or-not’-test. Met één swipe laat je weten wat je van een kachel vindt. Een makkelijke manier om jouw perfecte match te vinden! De site inventariseert jouw wensen en laat je de kachels zien die aansluiten bij jouw voorkeur.

2. Alle inspiratie in één overzicht

Soms is het gewoon lekker om plaatjes te kijken. In een paar minuten doe je veel inspiratie op. Kachels.nl heeft een enorme kachelfotocollectie. Van modern tot barok, van pellets tot gas. Voor elk wat wils.

3. Stel je eigen moodboard samen

Tijdens het zoeken naar inspiratie wil je een prikbord maken van alle kachels die je mooi vindt. Kachels.nl biedt de superhandige mogelijkheid om je foto’s op te slaan in een ‘moodboard’. Alle foto’s die jij een hartje geeft, komen op je moodboard. Nog handiger: je kan je moodboard uitprinten en meenemen naar de winkel. Zo kan je gericht op zoek naar die perfecte haard.

4. Slimme filtering

Met een slim algoritme leert Kachels.nl snel wat jij mooi vindt. Klik je vaak op industrieel ingerichte plaatjes? Of juist klassiek? De site kijkt naar wie jij bent en wat je voorkeuren zijn. Zo krijg je betere suggesties te zien die je helpen naar een warme winter in jouw eigen stijl. Je ziet het: wij zijn fan van dit nieuwe platform. Het helpt je op een handige manier verder als je inspiratie zoekt voor een kachel of haard. Wat vind jij ervan? Neem een kijkje op Kachels.nl. Wij zijn benieuwd!

Tags: kachel kachels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent