wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houthaard  /   stûv-22-een-architecturale-houthaard

Stûv 22: een architecturale houthaard

Bij het nieuwe model Stûv 22 houthaard ontmoeten vooruitstrevende techniek en vormgeving elkaar.

  • Fotocollectie

Een houthaard anno 2015 moet meer zijn dan alleen een technisch goed functionerend product dat de ruimte op efficiënte en sfeervolle wijze verwarmd. De technische eigenschappen zijn standaard geworden.

Houthaard Stûv 22

Hier vind je het ultieme evenwicht tussen techniek en looks, architecturale vormgeving. Met een enorm aanbod in kaders, panelen, maten en afwerkingen past deze haard in ieder soort interieur. Voor architecten zijn er met de haard Stûv 22 geen grenzen bij de inrichting van de ruimte. De haard laat zich volledig integreren. Stuv levert ook diverse kaders. Zo zijn er standaard stalen kaders, maar men kan ook kiezen voor een afwerkingskader waar men zelf andere materialen in kan plaatsen (zoals natuursteen, ethernit, hout of zink) De kaders zorgen voor een integratie in de architectuur en ze vergemakkelijken bovendien de afwerking. Ze verbergen het metselwerk en beschermen de muur tegen warmte en vuile plekken .

Zowel bij de open alsook de gesloten haard is er een goed zicht op het vuur. Dit vuur brandt de nauwkeurige afstelling van de verbranding heel rustig en efficiënt waardoor een mooi vlammenbeeld ontstaat.

Hoog rendement

Het betreft een hoog rendement toestel dat gemakkelijk in gebruik is. Deze haard laat zich door een simpele luchtschuif erg goed regelen. Je kunt er voluit mee stoken maar ook een rustig vuurtje mee creëren. En het glas blijft altijd mooi schoon! Er is ook een mogelijkheid om hem aan te sluiten op de buitenlucht. Mocht de haard als open haard worden gebruikt dan heeft hij veel verse verbrandingslucht nodig. Door deze buitenlucht aansluiting hebben huizen die goed geïsoleerd zijn of voorzien zijn van een ventilatie systeem daar geen last van.

Onderhoud, gebruik, bediening en schoonmaken is eenvoudig en staat niets in de weg.

Meer informatie: www.stuv.com.

Publicatiedatum: 2 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: stuv Stûv 22 houthaard houthaarden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent