wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houthaard  /   dik-geurts-presenteert-strak-alternatief-voor-kleine-ruimtes

Dik Geurts presenteert strak alternatief voor kleine ruimtes

Dik Geurts komt met een nieuwe wandhaard die, dankzij de lage capaciteit en de beperkte ruimte die hij in beslag neemt, bij uitstek geschikt is voor de moderne woning.

Dik Geurts komt met een nieuwe wandhaard die, dankzij de lage capaciteit en de beperkte ruimte die hij in beslag neemt, bij uitstek geschikt is voor de moderne woning.

Sfeer en warmte zetten voortaan de toon in de woonkamer en/of woonkeuken. Vurig en vlammend. Passie is de basis voor het nieuwste, strakke interieur!

 

Yuna is de designhaard die aan de wand gemonteerd wordt en die in alle bescheidenheid slechts beperkte ruimte vraagt. In combinatie met de lage capaciteit, is Yuna uitstekend geschikt voor kleinere woonruimtes. De haard kan tevens geleverd worden met gesloten verbranding. Dit betekent dat de wandhaard ook geschikt is voor moderne, kierdichte woningen of appartementen.

Het kwaliteitsniveau van Yuna is zoals consumenten al van Dik Geurts gewend zijn. De haard behaalt een zeer hoog rendement en heeft een schone verbranding. Daarnaast maakt gebruik van hoogwaardig materiaal Yuna tot een zeer duurzame haard. Yuna wordt compleet geleverd, inclusief een deel van de benodigde rookgasafvoermaterialen. Doordat de haard enkel tegen de wand gemonteerd hoeft te worden, is hij makkelijk te plaatsen.

Dik Geurts is al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van handgemaakte haardkachels in binnen- en buitenland. De haarden kenmerken zich door een uniek design en een zeer hoge kwaliteit. Alle modellen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Van trendy designhaarden tot fraaie klassieke haarden. De kachels van Dik Geurts staan gegarandeerd voor warmte, sfeer en comfort.

Advies verkoopprijs: Yuna vanaf € 3.485,00.
Verkoop- en productinfo: www.geurts.nl.

Publicatiedatum: 16 augustus 2010

Tags: wonen woonkamer haard haarden Dik Geurts DRU Yuna Dik Geurts wandhaard wandhaarden haardkachel haardkachels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent