wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houthaard  /   citizen-compacte-houthaard-metalfire

Citizen: compacte houthaard Metalfire

De Citizen, nieuw in het Metalfire-gamma, is een compacte houthaard met draaideur.

  • Fotocollectie

De Citizen houthaard werd ontwikkeld volgens de nieuwste normen, en is geschikt voor zowel installaties in renovatieprojecten, als in nieuwbouwwoningen met balansventilatie en passiefwoningen.

Metalfire

De Belgische fabrikant Metalfire ontwerpt en produceert sedert enkele jaren hoogkwalitatieve open en gesloten haarden, en stelt een uniek gamma voor met meer dan 100 verschillende toestellen. Kenmerkend voor de Metalfire-collectie is het inspirerende design welke sinds jaren de gehele markt van open haarden beïnvloedt. Anders dan bij de anderen wordt met de Metalfire-haard ontworpen vanuit een esthetisch verlangen, een streven naar schoonheid, en een voorkeur voor eenheid en rust in de architectuur van de volledige woning en het interieur. De technische kenmerken volgens de hedendaagse normen zijn vanzelfsprekend ook aanwezig, maar eerder subtiel zodat zij nooit het uitzicht van de haarden bepalen.

Door de voorliefde voor zuivere details, eenvoud in materialen en een strakke vormentaal, brengt Metalfire in de eerste plaats een designproduct, terug te vinden in het uitgebreide standaardgamma en uiteraard in de talloze mogelijkheden in opties en maatwerk. Dit zorgt voor een product dat perfect integreerbaar is in ieder interieur, in iedere wand, en in ieder meubel. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden in maatwerk, omlijstingen en verlengingen, krijgt de haardwand de persoonlijke handtekening van de architect of interieurontwerper, subtiel aansluitend bij het ontwerp van het volledige interieur.

Meer informatie: www.metalfire.eu

Publicatiedatum: 28 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Citizen houthaard Metalfire haard draaideur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent