wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  haardhout  /   focus-trekt-tijdloze-lijn-van-innovatie-en-esthetiek-door

Focus trekt tijdloze lijn van innovatie en esthetiek door

Bekende haardenontwerper verbreedt gamma van meubels en accessoires.

Bekende haardenontwerper verbreedt gamma van meubels en accessoires.

Naast haar aanbod van haarden, lanceert Focus nu een compleet gamma van accessoires, barbecues en meubels. Het gaat om herkenbare en doordachte ontwerpen die hedendaags en tegelijk tijdloos en ongevoelig zijn voor oppervlakkige en voorbijgaande modegrillen. De ontwerpen zijn vanaf november beschikbaar op de e-commerce website van de designer.

 

Na meer dan 45 jaar internationaal succes en trouw aan haar immer innovatieve combinatie van nut en esthetiek, breidt Focus haar artistieke gamma meubelen en accessoires voor haarden verder uit. Van houtblokhouders tot blaasbalgen, tafels en schapjes: Focus trakteert ons op creaties met een even zuivere als revolutionaire belijning, die aan elk interieur een aangename dimensie geven.

'In mijn zoektocht naar de perfecte vormen, heb ik me altijd laten leiden door mijn fantasie om eclectische en ergonomische creaties tot leven te laten komen', vertelt Dominique Imbert, oprichter van Focus. 'Deze drang om te vernieuwen resulteerde in een aantal begeleidende objecten, die dezelfde lijn van onze designhaarden volgen en hier een waardige aanvulling op zijn.'

Omdat de haarden van Focus het nodige maatwerk vereisen voor de installatie kunnen klanten deze niet online bestellen. Bij de meubelen en accessoires ligt dat echter anders. Omdat de plaatsing daarvan eenvoudig is, heeft Focus voor deze producten een e-commerce-website ontwikkeld. Vanaf volgende maand zijn de artikelen te bestellen op shop.focus-creation.com. Daarmee wordt het comfort van de consument nog verder verhoogd.

Publicatiedatum: 14 oktober 2011

Meer informatie: www.focus-creation.com

Tags: wonen haard tuin kachel focus barbeque meubel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent