Foto: DRU-Excellence-gashaard

DRU Excellence gashaarden

Met DRU Excellence gashaarden warm en sfeervol de winter in.

DRU Excellence gashaarden. Met DRU Excellence gashaarden warm en sfeervol de winter in.

DRU heeft het brede assortiment openhaarden en kachels uitgebreid met de Excellence serie. De sfeervolle en milieuvriendelijke gashaarden zijn voorzien van een unieke Dual Burner om eenvoudig de hoeveelheid warmte aan te passen. Met het nieuwe PowerVent© systeem zijn de haarden bovendien overal in een woning te plaatsen.

Drie maten: M, L en XT
De Excellence gashaarden van DRU zijn geschikt voor inbouw en verkrijgbaar in drie maatvoeringen: M, L en XT, met standaard een zwart gladde achterwand. Tegen meerprijs zijn de M en L modellen er ook met een achterwand in naturel steen of leisteen grijs en de extra hoge haard, de Excellence XT, met een achterwand van Ceraglass. Hierdoor spiegelen de vlammen, waardoor het vlambeeld nog voller lijkt.

Dual Burner
Met de Dual Burner is het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo kan zelf de gewenste warmte bepaald worden. De brander is weggewerkt achter een robuuste set houtblokken in standaard bruin of berken wit. Een afstandsbediening met elektronische ontsteking zorgt voor optimaal gemak.

PowerVent© systeem
Met het nieuwe PowerVent© systeem van DRU kan nu bijna overal een prachtige gashaard met gesloten verbranding worden geplaatst. Daarbij kan de afvoer tot wel 36 meter in alle richtingen worden weggewerkt. Het innovatieve systeem is een ideale oplossing voor tussenwoningen of appartementen.

De gashaarden van DRU worden ontwikkeld met een laag energieverbruik en een hoog rendement. Bij plaatsing in een schouw worden speciale ‘Frame Panoramic’ profielsets meegeleverd die aan de voorzijde van het glasraam kunnen worden geplaatst. Hierdoor zijn er geen lijsten meer zichtbaar en creëert DRU de illusie van een open haardvuur.

Prijzen DRU Excellence (standaard modellen):
€ 3.305,- (M) - € 3.410,- (L) - € 3.870,- (XT)

Meer informatie: www.dru.nl

Publicatiedatum: 17 november 2012

Reacties