wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  gashaard  /   bellfires-presenteert-nieuwe-haarden

Bellfires presenteert nieuwe haarden

De Original en Vertical Bell 3 van Bellfire.

De Original en Vertical Bell 3 van Bellfire.

Het Nederlandse haardenmerk Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Naast de horizontale modellen van de Horizon Bell 3 serie, zijn er nu ook de Vertical Bell 3 en de Original Bell 3. Bij deze nieuwe gasgeneratie ligt de focus meer dan ooit op design. Zowel qua frame, breedtematen als interieur zijn er tal van opties, zodat elke haard tot in detail afgestemd kan worden op ieders persoonlijke woonstijl. Stoken op gas is schoon en veilig, maar het grootste pluspunt van een gashaard is het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening. En daarbij gaat ook nog eens een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot.

 

Original Bell 3
De nieuwe Original Bell 3 serie bestaat uit zes varianten. Naast de vorig jaar geïntroduceerde Derby Large 3 is deze lijn nu uitgebreid met de Derby Small 3, Topsham Large 3, Topsham Small 3, York Large 3 en York Small 3. Allemaal in diverse maatvoeringen, dus altijd passend.

Vertical Bell 3
De Vertical Bell 3 serie kenmerkt zich door een eigenzinnig verticaal ontwerp; een trend op zich. Verkrijgbaar in Medium en Small.

Twee innovaties
De nieuwe Bellfires-3 haarden zijn optioneel te voorzien van twee in eigen huis ontwikkelde innovaties: het Floating Frame en de Hidden Door. Floating Frame is een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is een Bellfires 3 gashaard leverbaar met het Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Mooi, modern en minimalistisch.

Interieur naar wens
Bellfires biedt warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl. Zo is er qua haardinterieur keuze uit brede lamellen, een vlakke achterwand van staal, of - nieuw - de optie van zwart keramisch glas. De keramische zijwanden en achterwand geven een extra dieptewerking, waardoor de haard nog meer tot leven komt. Daarbij is de houtset van Bellfires bijna niet van echte houtstammen te onderscheiden. Ook de in eigen beheer ontwikkelde keramische branders creëren zowel bij hoge als lage vlammen een visueel indrukwekkend vuurbeeld.

Veiligheid voorop
Uiteraard staat bij Bellfires veiligheid voorop. Zo heeft de nieuwe Bellfires 3 lijn een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Publicatiedatum: 8 februari 2012

Meer informatie: www.bellfires.nl

Tags: wonen haard kachel bellfires bell 3 orginal vertical gas gashaard

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent