wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  gashaard  /   bellfires---derby-large-3

Bellfires - Derby Large 3

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De Bellfires Derby Large 3 is een haard uit de Original Bell 3 serie. De Derby Large 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept.

Bellfires Derby Large 3

Bellfires Derby Floating Frame & Hidden Door

De Bellfires Derby Large 3 is een haard uit de Original Bell 3 serie. De Derby Large 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een openhaard. Daarnaast is de Derby Large 3 leverbaar met een volledig nieuw Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkelde voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.


Veiligheid voor alles bij Bellfires

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Derby Large 3 lijn is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssyteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties en duidelijke meerwaarde.

 

 

Nooit eerder had een gashaard zoveel weg van een echt houtvuur! Dit dankzij de nieuwe dubbele brander van Bellfires: de Premium Fire.
Doordat de drie branders in de houtstammen verwerkt zijn, komt het vuur daadwerkelijk vanuit de stammen de haard in. Zo combineert de Premium Fire de voordelen van een dubbele brander met de warme sfeer van een levensecht kampvuur.

Zelf te regelen

Bij de Line Fire en Centre Fire zijn de branders te schakelen in de diepte (Line Fire) of in de breedte (Centre Fire). Bij de Premium Fire komen de vlammen via de onderzijde uit de houtstammen. De vlammen die via de achterzijde van de stammen komen kunnen naar wens uitgeschakeld worden, zodat het vermogen tot wel 40% verlaagd wordt. Het hoge vlambeeld aan de voorzijde blijft volledig in tact en daarmee ook de sfeer. Uiteraard kunnen de vlammen naar wens in beide standen verlaagd worden, voor een nog verdere warmtereductie.

Sfeerverlichting van de Derby Large 3

Revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting voor een ex- tra gloei-effect. Door een slimme toepassing van materialen wordt de sfeerverlichting gelijkmatig verdeeld over de stookbodem waarbij de lichtsterkte regelbaar is. Deze optie wordt standaard geleverd bij de Premium Fire en geeft de vuurbeleving een extra dimensie. Door de speciaal samengestelde branderdecoratieset met embers, kooltjes, decoratieglas en ‘as’; niet van echt te onderscheiden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.loomans.com of bel voor een afspraak met 040 212 4393

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent