wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  bio-ethanolhaard  /   wonennl---haarden-en-kachels-in-winkel-en-als-app

Wonen.nl - Haarden & Kachels: in winkel en als app

Op zoek naar een haard of kachel? Doe inspiratie op met Wonen.nl - Haarden & Kachels. Verkrijgbaar in de winkel en als app!

  • Fotocollectie

Een haard of kachel in huis: voor velen een ultieme sfeermaker. Maar de hedendaagse haard of kachel is veel meer dan dat. Het rendement gaat een steeds belangrijkere rol spelen. De groeiende aandacht voor het klimaat en energiebesparing komt vaker terug bij de haarden en kachels van nu.

Wat we steeds meer zien, zijn kachels die aan te sluiten zijn op je centrale verwarming. Hiermee kun je een energiebesparing realiseren van wel 50%! En wacht dacht je van de pelletkachel? Deze houtsnippers gelden als de brandstof voor de toekomst. Milieu- en gebruiksvriendelijk!

Hecht je echter meer belang aan het design? Ook dan kunt je hart ophalen, we zien de meest bijzondere ontwerpen voorbijkomen. Wij hebben de laatste haardentrends voor je op een rijtje gezet!

Wonen.nl - Haarden & Kachels

Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat de keuze overweldigend groot is. Wie diep in de materie duikt, loopt al snel het risico het spoor bijster te raken. Wonen.nl - Haarden & Kachels maakt je gelukkig wegwijs! Laat je dus inspireren en zorg dat je er deze winter warmpjes bijzit! Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

Meer informatie: Wonen.nl magazines

Publicatiedatum: 27 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Wonen.nl Haarden Kachels haard kachel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent