wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  bio-ethanolhaard  /   vidro-schept-sfeer

VIDRO schept sfeer

De magie van vuur ontgaat niemand: het fascinerende vlammenspel werkt rustgevend en is wellness voor de ziel.

De magie van vuur ontgaat niemand: het fascinerende vlammenspel werkt rustgevend en is wellness voor de ziel.

De vuurplaatsen VIDRO van blomus® brengen, onafhankelijk van het seizoen in een fractie van seconden een behaaglijke sfeer en laten de dagelijkse stress vergeten. Alle vuurplaatsen van blomus® zijn universeel en op iedere gewenste plek inzetbaar en branden in plaats van hout gemakkelijk en zonder omkijken op ethanol. De vloeibare bio-alcohol wordt in de daarvoor bestemde houder in de haard gegoten en zorgt voor uren comfortabel genieten. Pluspunt bij de nieuwe modellen: de vlammen laten zich via een hendelmechanisme gemakkelijk regelen en uitzetten.

Vurige wens ? VIDRO wandhaard

Nog nooit was het zo gemakkelijk om haardromantiek in huis te toveren: de nieuwe wandhaarden van blomus® worden eenvoudig aan de wand gehangen en hebben geen afvoer nodig. Met hun puristisch en modern RVS design zetten de vurige objecten maatstaven en passen zowel in een jonge levensstijl als in een klassieke woonwereld. De combinatie van natuursteen met de koele elegantie van RVS verleent het model VIDRO met natuursteen een hoogwaardige look. Bij de tijdloos mooie haard VIDRO met RVS achterwand werpen de vlammen fascinerende lichtreflexen op het RVS en zetten iedere ruimte in en een sfeervol licht. Pure Life!

Mobiele vuurplaatsen voor binnen en buiten

blomus® presenteert in zijn serie VIDRO mobiele vuurplaatsen voor binnen en buiten. De puristische blikvangers passen zich perfect aan de individuele behoeften aan. Een stijlvol diner voor twee of een relaxte tuinparty, het aantrekkelijke mobiele vuur schept fonkelende vlammetjes op iedere gewenste plek. Alle vuurplaatsen van blomus® zijn TÜV gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

Publicatiedatum: 19 mei 2009

Tags: wonen woonkamer slaapkamer tuin haard vuurplaats Blomus VIDRO vuur vuurplaatsen wandhaard wand wandhaarden bio-alcohol bio-ethanolhaard tuinen tuinhaard

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent