wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  bio-ethanolhaard  /   hall-of-flame-exclusieve-bio-ethanol-haarden-voor-binnen-en-buiten

Hall of Flame: exclusieve bio-ethanol haarden voor binnen en buiten

Onder de naam Hall of Flame introduceert Van Valderen Eurotrade een collectie exclusieve bio-ethanol sfeerhaarden voor binnen en buiten.

Onder de naam Hall of Flame introduceert Van Valderen Eurotrade een collectie exclusieve bio-ethanol sfeerhaarden voor binnen en buiten.

De gerenommeerde Zwitserse designer Nicolas Thomkins, bekend van onder andere de Fendi Casa Collection, is mede verantwoordelijk voor het design.

 

Zonder ingewikkelde aansluitingen of houtkappen maar direct genieten van een gezellig vuur. Een romantisch diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden krijgt met deze haarden een extra dimensie.

Uniek aan Hall of Flame is het hart van de haard. Dit designkenmerk herbergt de brander, welke is uitgerust met een innovatief mechanisme dat is gebaseerd op het diafragma van een camera. Met een praktische hendel kan de intensiteit van de vlammen worden aangepast. Naar behoefte helemaal open voor een grote, stoere vlam of juist wat meer gesloten voor een meer bescheiden vuurbeeld. In het reservoir zit een gepatenteerde keramische spons die een veilige verbranding en een realistisch vlammenspel garandeert.

Omdat er geen rook of stof vrijkomt bij de verbranding kan de haard ook, zonder rookkanaal, binnenshuis worden gebruikt. Met circa 1,5 liter bio-ethanol kan men 4,5 uur, zowel binnen als buiten genieten van deze nieuwe hotspot. De handzame haarden kunnen gemakkelijk worden verplaatst.

Het brandergedeelte is gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal en het frame van roestvaststaal of aluminium. Het glasgedeelte is van 8 mm dik hittebestendig veiligheidsglas.

De Hall of Flame collectie bestaat uit: Trident basic, Trident deluxe en de modellen Colonna low, medium en high. Het topmodel Trident deluxe is uitgerust met een granieten rand die plaats biedt aan drankjes en hapjes.

De consumentenadviesprijs is vanaf ? 950,-, inclusief btw..

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.hallofflame.nl.

Publicatiedatum: 25 januari 2010

Tags: wonen tuin tuinen tuinhaard buitenhaard Hall of Flame bio-ethanol Van Valderen Eurotrade sfeerhaard sfeerhaarden Nicolas Thomkins Fendi Casa Collection

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent