wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  bio-ethanolhaard  /   ecosmart-fire-introduceert-scope-700-en-xl700-burner

EcoSmart Fire introduceert: Scope 700 en XL700 Burner

Veelzijdig en duurzaam, elegant, functioneel en adembenemend: dankzij de Ecosmart Fire Scope 700 kan u uw traditionele open haard snel en eenvoudig omvormen tot een eigentijdse, milieuvriendelijke ethanolhaard.

Veelzijdig en duurzaam, elegant, functioneel en adembenemend: dankzij de Ecosmart Fire Scope 700 kan u uw traditionele open haard snel en eenvoudig omvormen tot een eigentijdse, milieuvriendelijke ethanolhaard.

De Scope 700 is het nieuwste model in een steeds evoluerend en vernieuwend gamma van Ecosmart Fire.

Trend: brede vuren

De XL700 Burner van EcoSmart Fire speelt in op de trend van brede vuren. Inbouwen kan natuurlijk altijd, maar juist ook zónder hak- en breekwerk zetten de haarden van EcoSmart je in vuur en vlam. Ze zijn een decoratief accent tegen de muur, maar bijvoorbeeld ook te integreren in een (lage) tafel, verplaatsbaar meubel of op maat gemaakt wandmeubel. Want voor deze designhaard is géén rookkanaal, afvoer of brandstofaansluiting nodig.

Hoog rendement

Stevig gebouwd is de Scope 700 afgewerkt met een zwarte Teflon coating. Het verwarmt meer dan 50m2. De Scope 700 is een blikvanger van formaat (H 15 x L 83,5 x B 38 cm) en
kan is makkelijk inpasbaar in een minder diepe open haard. Met een reservoir voor 8 liter brandstof, is deze kwaliteitsbrander goed voor 10branduren. De XL 700 Burner heeft een hoog thermisch vermogen van 4.360 Watt en een rendement van meer dan 90%.

Biologische brandstof

Het EcoSmart systeem is een innovatie uit Australië. Het gaat hier om een collectie zeer hoogwaardige designhaarden, die branden op bio-ethanol; een schone, milieuvriendelijke en biologische brandstof. De haarden kunnen overal en in élke woning geplaatst worden; met name óók in appartementen, penthouses, lofts, stadswoningen en (nieuwbouw)woningen waar geen gas of rookkanaal aanwezig is. En natuurlijk zijn het ook sfeermakers bij uitstek voor hotels, restaurants, sauna- en wellnesscentra en op kantoor. En zo draagt een haard van EcoSmart bij aan ieders woonplezier en wooncomfort; altijd en overal.

ECO

Een EcoSmart Fire haard brandt op biologische ethanol en staat daarmee garant voor een schone uitstoot. Een milieuvriendelijk, groen idee.

Tags: wonen AE woonkamer haard haarden EcoSmart Fire Scope 700 XL700 Burner ethanol bio-ethanol openhaard oen haard

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent