wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  zonne-energie  /   panasonic-zonnepanelen-in-zonne-energieregister

Panasonic zonnepanelen in Zonne-energieregister

De Panasonic HIT® Solarmodule is toegevoegd aan het 'Zonne-energieregister'.

  • Fotocollectie

Het onafhankelijk testbedrijf Kiwa heeft de Panasonic HIT PV-module gecertificeerd en opgenomen in het nieuw opgerichte 'Zonne-energieregister'.

Door de intensieve overheidssteun maakt de Nederlandse markt voor zonne-energiesystemen momenteel een snelle groei door. Hierdoor komen er steeds meer goedkope producten voor zonne-energie op de markt, die echter vaak niet aan de nodige veiligheidsvoorschriften en hoge kwaliteitsnormen voldoen. De Nederlandse certificeringsorganisatie Kiwa, marktleider in Nederland op het gebied van onderzoek, testen en certificatie, heeft dit probleem aangepakt. De cruciale onderdelen in zonne-energiesystemen - namelijk de PV-modules, omvormers en montagesystemen voor platte en hellende daken - worden gecontroleerd op basis van de kwaliteitsnormen voor veiligheid en prestaties.

Online register schept vertrouwen bij consumenten en installateurs

Hieruit is het online register www.registerzonneenergie.nl ontstaan, waarin uitsluitend producten en systemen zijn opgenomen die aan de vereiste kwaliteitscriteria voldoen. Het doel van het register is om consumenten en installateurs vertrouwen in de kwaliteit van de systemen te geven.

Panasonic HIT®-module met langetermijngarantie

Kiwa heeft de Panasonic PV-zonnepanelen volgens de internationaal erkende IECEE-richtlijnen getest en gecertificeerd voor het Nederlandse Zonne-energieregister. De meermaals bekroonde Panasonic HIT®-modules staan bekend om hun hoge efficiëntie en uitstekende kwaliteit. De betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door een langetermijngarantie: Panasonic geeft 10 jaar garantie op het materiaal en de fabricage en 25 jaar op de prestaties van de modules (10 tot 90% of 25 jaar op 80% vermogen). Omdat Panasonic de hoogste eisen stelt aan de materiaalkeuze en het gehele productieproces van de cellen en modules, is het aantal garantieclaims uitzonderlijk laag.
Met deze kwalificatie krijgen eindgebruikers en installateurs de garantie dat de Panasonic HIT®-modules voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de verwachte financiële en ecologische resultaten.

Meer informatie: www.panasonic.nl

Lees hier meer informatie over zonnepanelen.

Publicatiedatum: 17 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: panasonic hit solarmodule zonne-energie zonnepaneel zonne-energieregister kwaliteitsnorm

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent