wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  zonne-energie  /   nefit-komt-met-nieuwe-zonnestroomsystemen

Nefit komt met nieuwe zonnestroomsystemen

Superieure zonnepanelen Nefit met 30 jaar garantie.

  • Fotocollectie

Nefit introduceert per 1 april 2015 een compleet vernieuwd programma voor het zelf opwekken van zonnestroom. De nieuwe zonnepanelen zijn – in tegenstelling tot gangbare panelen met kunststof achterzijde– volledig van glas gemaakt. Hierdoor zijn ze veel beter bestand tegen zowel vocht, als extreme weersomstandigheden. Consumenten krijgen een unieke garantie: 30 jaar op zowel de panelen zelf, als op het vermogen ervan. Ze kunnen dus exact uitrekenen hoeveel rendement ze gaan behalen. Naast deze extra duurzame zonnepanelen omvat het vernieuwde Nefit pv-assortiment onder andere een serie vooruitstrevende pv-omvormers van het eigen moederconcern Bosch.

33% langere levensduur, 25% hogere opbrengst

De nieuwe zonnepanelen van Nefit zijn van het gerenommeerde Duitse merk Solarwatt. Solarwatt produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen en is een leidende speler op de Europese markt. Met de nieuwe generatie glas-glaspanelen brengt Nefit een uniek product op de Nederlandse markt: het enige met 30 jaar garantie.

Ten opzichte van de industrienorm bieden de Solarwatt panelen een 25% hogere opbrengst en een tot 33% langere levensduur. Hierdoor is een lineaire vermogensgarantie en fabrieksgarantie van 30 jaar mogelijk. Naast de superieure glas-glaspanelen voor het hogere segment, levert Nefit nu ook systemen voor het lagere prijssegment. Prijstechnisch maakt Nefit hierbij ook een grote stap voorwaarts: de prijs van de basismodules ligt 24% lager dan die van hun voorgangers.

Nieuwe generatie omvormers met online monitoring

De nieuwe generatie innovatieve Bosch BPT-S pv-omvormers heeft een hoge opbrengst is in no-time te installeren, contactloos te bedienen en overal ter wereld te monitoren via de gratis app. Uniek is het automatisch programmeren met behulp van de zogenaamde e-Key. Deze omvormers wonnen onlangs de prestigieuze IF Design Award 2015. Daarnaast biedt Nefit ook de nieuwste omvormers van andere gerenommeerde merken zoals Mastervolt en Kostal (voorheen Powerstocc).

HR-ketels en zonne-energie

Vanuit de overtuiging dat zonne-energie een steeds belangrijkere rol zal spelen in onze energievoorziening voegde Nefit vijf jaar geleden zonnestroomsystemen toe aan het assortiment. De producent van cv-toestellen ziet zonne-energie als onmisbare aanvulling op de HR-ketels, thermische zonne-energiesystemen en warmtepompen in haar programma. Met dit programma is het, in combinatie met bouwtechnische maatregelen, goed mogelijk om energieneutrale woningen te bouwen en komt zelfs het Energie Plus Huis – woningen die netto energie opleveren – binnen bereik.

Ervaren en betrouwbaar

Nefit levert pv-systemen en thermische zonne-energie in complete, gemakkelijk te installeren pakketten en voegt hieraan uitgebreide ondersteuning toe. Zo zijn behalve standaardpakketten ook systemen voor grootschalige projecten beschikbaar en biedt de fabrikant advies en ondersteuning op maat, vooraf, maar ook tijdens en na installatie.

Meer informatie: www.nefit.nl

Publicatiedatum: 27 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: nefit zonnepaneel zonnepanelen zonnestroomsysteem zonnestroomsystemen zonne-energie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent