wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  vloerverwarming  /   heat-blok-isolatievloer

Heat Blok isolatievloer

  • Fotocollectie

Heat Blok gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rendement van uw vloerverwarming. Conventionele en stralingswarmte worden optimaal naar boven weerkaatst.

Heat Blok

Heat-Blok®,voor een hoog rendement


Heat-Blok® gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rendement van uw vloerverwarming. Heat-Blok® is de stabiele barriere tussen de koude ondergrond en het verwarmingssysteem. Niet alleen conventionele, maar ook stralingswarmte wordt optimaal naar boven weerkaatst. Door de uitgekiende structuur en opbouw van Heat-Blok®, wordt een warmteweerstand van maar liefst 0,19! (Rm-waarde) behaald. Deze isolatiewaarde is ruim voldoende in situaties waar vloerverwarming als bijverwarming of als hoofdverwarming wordt gebruikt.

 

Heat-Blok® is speciaal ontwikkeld voor plaatsing onder het Heat-Pak® systeem. Het ideale duo voor plaatsing van zachte en elastische vloerbedekkingen als, vinyl, kurk en linoleum in combinatie met een vloerverwarmingsysteem! Of het nu gaat om hoofdverwarming of bijverwarming. Daarnaast is Heat-Blok® een stabiele basis voor installatie van parket- en laminaatvloeren die zwevend gelegd worden.

 

Ook waar contactgeluidreductie gewenst is, kan Heat Blok® perfect worden toegepast. In combinatie met Heat-Pak®, wordt een reductie behaald van maar liefst 12dB ”Llin!* en voldoet daarmee ruimschoots aan de meest recente normen.

Meer van : Unifloor Underlay Systems BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent