wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  ventilatie  /   met-climasmart-modul-air®-snel-schakelen

Met Climasmart Modul-Air® snel schakelen

Energiezuinig ventileren met het unieke Climasmart Modul-Air® ventilatiesysteem.

Energiezuinig ventileren met het unieke Climasmart Modul-Air® ventilatiesysteem.

Het Climasmart Modul-Air® ventilatiesysteem is een vraaggestuurd systeem dat in twee varianten beschikbaar is; de sensorgestuurde variant en de tijdgestuurde.

 

De sensorgestuurde variant houdt in, dat de toevoer en afvoer van lucht in de woning op basis van luchtkwaliteit geregeld wordt. Belangrijkste meetwaarden zijn CO2, luchtvochtigheid en temperatuur. De nieuwe sensor die in samenwerking met Honeywell is ontwikkeld communiceert draadloos met de centrale sturing. De tijdgestuurde variant houdt in, dat de toevoer en afvoer van lucht in de woning op basis van tijdinstellingen geregeld wordt. Dag/nacht ventilatie betekent comfort en energiezuinigheid.

Uniek in dit systeem zijn de nieuwe modulair geschakelde ClimaModul-Air® ventilatieroosters (EPC-reductie 0,12). Het bijzondere aan deze roosters is dat ze bestaan uit zelfregelende roostermodules. De geschakelde modules worden ‘blind’ opgenomen in de gevel, boven het kozijn. Het verborgen rooster ClimaModul-Air® is daarmee onzichtbaar van buiten. De kunst van het snel schakelen. Bouwkundige voordelen van efficiënt bouwen door standaardisatie en gemakkelijke draadloze montage kunnen goed samengaan met esthetische voordelen.

De roosters reageren op signalen van de centrale sturing. Met de handzender kan een rooster onafhankelijk van het systeem bediend worden. Energiezuinig ventileren met het unieke Climasmart Modul-Air® sensorgestuurde ventilatiesysteem levert een aanzienlijke energiebesparing op. Met een EPC-reductie tot 0,26 sluit dit systeem goed aan op de recente aanscherping van de EPC voor woningen.

Meer informatie: www.heycop.nl.

Publicatiedatum: 2 februari 2011

Tags: wonen AE ventilatie ventileren Climasmart Modul-Air Heycop sensorgestuurde sensorgestuurd lucht luchtkwaliteit

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent