wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  radiator  /   xtend-of-xtend-soft-designradiatoren-zijn-de-finishing-touch-in-elk-interieur

XTEND of XTEND Soft: designradiatoren zijn de finishing touch in elk interieur

Wist u dat Thermic een designradiator heeft voor iedere woonstijl? Ook voor uw interieur. Neem bijvoorbeeld de XTEND-collectie. Op en top elegantie en klasse, dankzij de duidelijke lijnen van het ontwerp. Een ontwerp met karakter, in al zijn eenvoud.

Wist u dat Thermic een designradiator heeft voor iedere woonstijl? Ook voor uw interieur. Neem bijvoorbeeld de XTEND-collectie. Op en top elegantie en klasse, dankzij de duidelijke lijnen van het ontwerp. Een ontwerp met karakter, in al zijn eenvoud.

De XTEND Soft lijkt als twee druppels water op de originele XTEND, maar wie nauwgezet kijkt ziet het verschil. Hier zorgen de afgeronde zijkanten voor een zachtere uitstraling. En over ‘straling’ gesproken; alle modellen koppelen een aantrekkelijk rendement aan een zalig warmtecomfort. Geniet ervan!

Horizontaal of verticaal, hoog of minder hoog

De XTEND en de XTEND Soft passen in woonomgevingen van verschillende allure. U staat versteld van de mogelijkheden. Opgaand tegen de achtergrond van een drukke keuken of net in het oog springend als kleurelement in een sober kantoor? Versterkend element in de warme sfeer van de huiskamer of mooi functioneel in uw droombadkamer?

Trouwens, wie functioneel zegt, zegt onderhoudsvriendelijk. De XTEND maakt u het leven ook op dit vlak extra aangenaam. Geen overbodige tierlantijntjes, maar een mooi egaal oppervlak. Indien u dat wenst, enkel vervolledigd met een handdoekbeugel. Bij de XTEND Soft is dat een bescheiden beugel in geanodiseerd aluminium, bij de XTEND hebt u de keuze tussen het aluminium model of eentje in chroom of inox.

De designradiatoren zijn er als basismodel in witte structuurlak of in één van de hedendaagse tinten uit het ruime kleurenpallet. Koppel die variatie aan de keuze voor een horizontale of verticale uitvoering bij de XTEND en aan de verschillende beschikbare afmetingen, en uw radiator wordt werkelijk een toonbeeld van uw individuele smaak! En gebaseerd op signalen uit de markt is er ook een minder hoge (1220 mm) versie beschikbaar, een ideale oplossing voor de kleinere badkamer.

Publicatiedatum: 29 oktober 2010

Tags: wonen badkamer woonklimaat Thermic XTEND XTEND radiator radiatoren designradiator designradiatoren design

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent