Foto: jaga-radiator-play-detail

Kleurrijke Play4Girls en Play4Boys

Veilige radiatorwarmte in een speels jasje.

Veilige radiatorwarmte in een speels jasje.

Met de Play van Jaga kunnen zelfs kinderen warmlopen voor een unieke radiator. De vierkleurige Play4Girls of Play4Boys vragen gewoon om je er lekker tegenaan te nestelen. En dat kan ook, want met de Low H2O-warmtewisselaar binnenin heeft deze radiator een veilige aanraaktemperatuur. De omkasting is van MDF, zodat de radiator niet alleen een speelse vorm kan aannemen, maar ook relatief zacht aanvoelt. De afgeronde hoeken en de zorgvuldig weggewerkte aansluitingen maken de veiligheid compleet.

 

Jaga, specialist in klimaatbeheersingsoplossingen, heeft met de Play een unieke verwarming toegevoegd aan haar assortiment designradiatoren. De diverse uitvoeringen lijken op het eerste gezicht op een kleurenwaaier. De kindervarianten hebben vier pasteltinten voor 'girls' en vier wat meer uitgesproken kleuren voor 'boys'. De veilige uitvoering met MDF-omkasting maakt ze niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar zeker ook voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, ziekenhuizen of scholen.

Constant binnenklimaat

De Low H2O-warmtewisselaar in de Play zorgt niet alleen voor veilige warmte, maar ook voor een laag energiegebruik en de mogelijkheid om de radiator te combineren met lagetemperatuursystemen. Bovendien reageert deze warmtewisselaar razendsnel op temperatuursschommelingen, zodat er altijd een constant binnenklimaat heerst. De radiator kan optioneel worden voorzien van een onderrooster, een penseelrooster en Dynamic Boost Effect, waardoor de warmte zich desgewenst extra snel door de ruimte verspreid en het er in een mum van tijd zeer behaaglijk is.

 

Ten slotte is het ook mogelijk om de Play uit te rusten met Jaga oXygen. Dit systeem zorgt voor een ‘ademende’ radiator, waarbij muffe binnenlucht wordt vervangen door razendsnel verwarmde verse buitenlucht. Met oXygen zorgt de Play ervoor dat kinderen altijd gezonde lucht kunnen inademen.

Publicatiedatum: 15 februari 2010

 

 

Reacties