Foto: 1-sfeerbeeld-radiator-ombouw-erker-bron-onbekend

Ga je een radiator kopen? Bekijk hier de leukste stylingtips.

Klassiek, modern of stoer; een radiator die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur is helemaal niet lastig te vinden.

Sandra van Koningshoven

En omdat radiatoren in zoveel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, leveren ze absoluut geen stijlbreuk meer op in je huis. Sterker nog, ze zijn tegenwoordig zo mooi vormgegeven, dat een radiator een echte eyecatcher kan zijn in je interieur.

Stoer zwart

bron: Ribble

Deze zwarte designklassieker past eigenlijk in elk interieur. Hij zal stoer staan in een inrichting met industriële look, klassiek als je hem combineert met een houten vloer en is een eyecatcher in een ruimte die vooral met witte elementen is ingericht. De kleur zwart is niet alleen tijdloos, maar momenteel erg trendy.

Fris wit

bron: Jaga

Wit kan eigenlijk altijd en is, net als zwart, tijdloos en in eindeloos veel interieurstijlen toe te passen. Deze radiatoren lijken op het eerste gezicht het best te passen bij een strak en modern interieur. Maar door de matte finish nemen ze een keurige bescheiden plek in en kun je ze overal eigenlijk wel toepassen. En voor wie niet zo’n fan is van wit, dit knappe exemplaar is in maar liefst 55 kleuren verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie.

Zoet, zoeter zoetst!

bron: Bisque

Wauw, met deze radiatoren maak je pas echt een statement. Voor iedereen die allergisch is voor zwart en wit, is dit the way to go. Deze nostalgisch vormgegeven radiatoren van staal, zijn in prachtige zachte pastelkleuren gespoten. Hiermee geef je een gewaagde, maar vooral vrolijke touch aan je interieur. 

Je radiator afwerken met een ombouw

bron: Zelfmaakideetjes

Het is niet altijd nodig om gelijk een nieuwe radiator aan te schaffen. Je kunt de oude ook prima laten zitten en voorzien van een opfrisbeurt. Met een lik verf geef je je radiator en je inrichting snel een nieuwe look. En met een ombouw werk je hem niet alleen netjes af, maar kun je hem ook voorzien van handige functies.

Mooi afgewerkt en praktisch

bron: Arnoonthejob

Dit is een typisch voorbeeld van mooi én praktisch. Hier is gekozen voor een strakke, witte radiatorombouw met een kast ernaast. Door de plank over de breedte van zowel het kastje als de radiatorombouw te laten lopen, verbindt hij de twee elementen met elkaar. Hierdoor oogt het geheel opgeruimd en rustig.

Een warm welkom

bron: Cote Maison

Hoe fijn is het als je thuiskomt op een koude winterdag en verwelkomd wordt door een fijn verwarmde entree? Heerlijk! Maar het oog wil ook wat natuurlijk. Geef je hal een gezellige uitstraling door de radiator te omringen met mooie accessoires. Op deze foto is gekozen voor een prachtige houten werkbank, grote vazen van glas en een mooie spiegel.

Robuust hout

bron: Venstermensen

De meest gekozen materiaalsoort voor een radiatorombouw, is hout. Als je een stoere inrichting hebt, kun je het best voor een robuuste houtsoort kiezen. Door hem af te lakken in een donkere kleur, geef je direct warmte en klasse aan je interieur.

Strak metaal

bron: Sentimo

Als je meer houdt van een cleane en strakke inrichting, dan kies je voor een radiatorombouw van metaal. Op deze foto wordt een superhandig systeem uitgebeeld. Je bestelt hem niet alleen snel en direct op maat, maar je zet hem thuis heel eenvoudig zelf over je radiator heen. Klik hier voor een uitleg over dit handige systeem van Sentimo.

Snel lekker warm met een radiatorventilator

bron: Speedcomfort

Diverse media noemden dit al het groenste idee van Nederland. En dat is wat ons betreft helemaal waar. Dit slimme apparaat helpt je om je huis sneller te verwarmen, het zorgt voor minder temperatuurschommelingen, verbruikt nagenoeg geen stroom en kan ervoor zorgen dat je tot wel 30 procent minder energie verbruikt. En hij is zo gemakkelijk te plaatsen, dat zelfs iemand met twee linkerhanden het kan!

 

 

Reacties