wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  isolatie  /   warmteservicenl-totaal-vernieuwd

Warmteservice.nl totaal vernieuwd!

In juli 2013 heeft Warmteservice de nieuwe webshop gelanceerd. Website heeft een fris uiterlijk en nieuwe functionaliteiten.

In juli 2013 heeft Warmteservice de nieuwe webshop gelanceerd. Website heeft een fris uiterlijk en nieuwe functionaliteiten.

In juli 2013 heeft Warmteservice de nieuwe webshop gelanceerd. Warmteservice behoort tot de top 100 websites van Nederland en biedt u een groot assortiment verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal. Naast het nieuwe en frisse uiterlijk van de site, zijn er ook een groot aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd, waaronder:

U kunt makkelijker zoeken en filteren dankzij zoeksuggesties, verbeterde navigatiestructuur en filtermogelijkheden en het zelf bepalen van de sorteervolgorde (bijvoorbeeld meest populair of logische volgorde). Ook kunt u via pakketten gemakkelijk handige en vaak noodzakelijke bijproducten in één keer bestellen. Op basis van feedback van de klanten heeft Warmteservice de opmaak en structuur van de radiator- en sanitairpagina’s duidelijker gemaakt. Zo staan radiatoren gegroepeerd op uiterlijk, vermogen en afmetingen. Bij veel producten hebben ze de informatievoorziening uitgebreid: grotere foto’s, meer kenmerken en betere productomschrijvingen.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van de mobiele website! NIEUW is ook de Warmteservice Outlet.

De website voor verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal is op werkdagen van 7.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0900 – 0231 (€ 0,01 c.p.m.). Tevens vindt u Warmteservice op 52 plaatsen in Nederland.

Meer informatie: www.warmteservice.nl

Publicatiedatum: 19 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Warmteservice webshop website sanitair verwarming dakbedekking installatiemateriaal

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent