wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  infraroodverwarming  /   infrarood-warmtepanelen

Infrarood warmtepanelen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Infrarood warmtepanelen is de oplossing voor mooi, eenvoudig, comfortabel, energiezuinig en gezond verwarmen. 

Infrarood warmtepanelen

Hugro Technics uit Apeldoorn levert vanaf heden een ideale, nieuwe mogelijkheid voor het verwarmen van ruimtes. Infrarood warmtepanelen kunnen gebruikt worden als hoofd- of bij verwarming van een zolder, hobbyruimte, badkamer, werkruimte of vakantiewoning. Maar ook ideaal als werkplek verwarming in een winkel of receptie.

Gezond en gelijkmatig verwarmen

Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige verwarming voelt heerlijk aan. Infrarood stralen zijn niet gevaarlijk voor mens en dier. Voor mensen met allergische klachten is de inzet van de warmtepanelen juiste een uitkomst omdat dit een anti-bacterieel effect heeft waardoor mijten en bacteriën worden gedood. Daarnaast is er ook sprake van een geur-neutraliserend effect.

Comfortabel en eenvoudige montage

Warmtepanelen zijn eenvoudig te monteren. Slechts met enkele schroeven kan het paneel gemonteerd worden aan wand of plafond. Aansluiten op 230V en het paneel is gereed voor gebruik. Met de thermostaat (ook draadloos) kan met het instellen van een weekprogramma comfortabel en zonder omkijken genoten worden van de heerlijke warmte.

Energiebesparend

Door het lage energieverbruik ten opzichte van traditionele straalkachels of blowers, is het gebruikt van warmtepanelen ook voor de portemonnee een zeer interessante optie. Een besparing in vergelijking met gasverbruik behoort zeker tot de mogelijkheden. Elektrisch verwarmen is veilig en milieuverantwoord, door minder CO2 uitstoot en minder verbruik van fossiele brandstoffen.

Mooie vormgeving

Er zijn verschillende modellen warmtepanelen, zowel in capaciteit als afmeting. Standaard hebben de infrarood warmtepanelen een witte uitvoering. De panelen kunnen ook geleverd worden met afbeelding of in zwart glas. De hal, badkamer, hobby- of bedrijfsruimte ziet er daarmee sfeervol uit en is toch comfortabel verwarmd. Geen lelijke verwarmingsbuizen of radiatoren, maar een sieraad voor de wand of het plafond.

Advies

Op basis van enkele variabelen zoals m² glas, soort dak en mate van isolatie, wordt de capaciteit afgestemd op de behoefte. Zo ontstaat optimaal paneeloppervlak ten opzichte van het vloeroppervlak.

Meer van : Allaway/Hugro Technics

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent