wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  cv-ketel  /   warmteservice-verkoopt-alles-op-het-gebied-van-verwarming-en-sanitair

Warmteservice, verkoopt alles op het gebied van verwarming en sanitair

Warmteservice, de succesvolle formule gericht op de verkoop van alles op het gebied van verwarming en sanitair maakt een sterke groei door.

  • Fotocollectie

Met de openingen van vestigingen in Assen, Hoogeveen, Veendam en Vlissingen zijn er nu al 49 vestigingen in Nederland. Binnenkort zal de 50e vestiging worden geopend.

Nieuwe CV-ketel, radiator of badkamer? Waar begin je zo'n klus? Natuurlijk bij Warmteservice. Zij bieden een ruim assortiment (alle bekende merken) met standaard vaste lage prijzen. En ze geven je deskundig en persoonlijk advies over de aankoop en installatie. Kijk op www.warmteservice.nl. De uitgebreide webshop (met circa 50.000 producten) biedt je allerlei handige tools, zoals een CV-ketelkiezer en een handig invulformulier om de benodigde capaciteit voor je radiatoren te berekenen.

Tevens biedt de site je veel informatie, zoals: folders, fabrikantenlinks, afbeeldingen etc.

HR-combiketel + klokthermostaat al vanaf € 689,- incl. BTW 

Bij Warmteservice koop je al een HR-combiketel vanaf € 689,- incl. BTW. Ook zijn er regelmatig 'actie ketels', die inclusief een gratis thermostaat worden geleverd. Zij leveren alle bekende merken, zoals: Vaillant, Remeha, Neft, Intergas, Bosch, AWB, Itho enz, (veelal) direct uit voorraad. 

Radiatoren, een strak design voor een geringe meerprijs! 

Inspelend op de groeiende vraag naar mooie radiatoren voert Warmteservice een uitgebreid assortiment decoratieve radiatoren. Wist je dat je tegen een geringe meerprijs een strakke omlijste radiator plaatst? Kijk op warmteservice.nl/radiatoren om je uitgebreid te oriënteren.

Sanitair, laat je inspireren 

Merken, series en kleuren, de mogelijkheden zijn haast oneindig. Wat bij jouw woonwensen past? Laat je inspireren in de showrooms van de landelijk werkende sanitairspecialisten. Neem contact op met de Warmteservice vestiging in je regio of kijk op warmteservice.nl/sanitair. Wij maken graag een afspraak voor je.

Hulp nodig bij het installeren? 

Hiervoor kunnen wij je in contact brengen met betrouwbare installatiebedrijven. Kijk op warmteservice.nl/installatie.

Warmteservice,verkoopt alles op het gebied van verwarming en sanitair.

Wil je een bezoek brengen aan één van de 49 vestigingen? Kijk dan op www.warmteservice.nl. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Bel voor info: 0900-23 56 897 (€ 0,01 p.m.).

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen woonklimaat warmteservice verwarming sanitair cv-ketel hr-combiketel combiketel radiator

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent