wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  cv-ketel  /   vaste-lasten-vergelijken

Vaste lasten vergelijken

Loop je met het plan rond om eens kritisch naar je vaste lasten te kijken?

  • Fotocollectie

En ben je bang dat er bij het overstappen naar een andere energie - of internetaanbieder van alles mis gaat? Door gratis lid te worden van de Vastelastenbond en via dit platform over te stappen voorkom je deze problemen. Zij vergelijken alle aanbieders en zoeken de voor jou meest geschikte. Tevens krijg je naast de scherpe tarieven ook nog eens een collectieve korting.

De Vastelastenbond neemt je veel werk uit handen

Energietarieven en de kosten voor een alles in één pakket vergelijken is een complexe materie. Er zijn zoveel verschillende soorten producten met nog meer verschillende voorwaarden dat je algauw door de bekende bomen het bos niet meer ziet. De Vastelastenbond gaat uit van jouw wensen en budget en zoekt daar de beste aanbieder bij. Zo heb jij eenvoudig een scherp tarief zonder dat je uren achter je computer doorbrengt.

Alles in één pakket houdt de kosten overzichtelijk

Het alles in één pakket is enorm populair in Nederland en dat is niet voor niets. Internet, bellen en televisie onderbrengen bij één provider scheelt aanzienlijk in de kosten en je hebt elke maand slechts één factuur in plaats van drie aparte rekeningen. Zo houd je eenvoudig zicht op de door jou gemaakte kosten. Aanbieders als KPN hebben goede pakketten samengesteld. Hoge internetsnelheid gecombineerd met een uitgebreid zenderpakket en lage belkosten maken deze aanbieder wel heel aantrekkelijk. Nog aantrekkelijker is de gratis monteur die bij je thuis het pakket komt aansluiten.

De switch service – nooit geen omkijken meer naar je contracten

Een andere service van de Vastelastenbond is het opzeggen van je huidige contract. Zij zorgt ervoor dat je nooit onverhoeds zonder internet, telefoon en televisie komt te zitten. Door het nieuwe contract naadloos te laten aansluiten op het oude contract voorkom je dubbele kosten.

Wil je geen omkijken meer hebben naar je energiecontract, meld je dan aan voor de Switch Service. Elk jaar sluit de Vastelastenbond een nieuw contract voor je af tegen de voordeligste tarieven met tevens een collectieve korting.

Tags: vaste lasten vergelijken vastelastenbond bond

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent