wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  cv-ketel  /   energie-vergelijken

Energie vergelijken

Energie vergelijken heeft een positief effect op je bankrekening.

  • Fotocollectie

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan is de kans heel groot dat je honderden euro’s per jaar teveel uitgeeft aan energie. Zo’n maandelijks opzegbaar contract is namelijk veel duurder dan een nieuw jaarcontract. Energie vergelijken bij Pricewise is heel gemakkelijk en overstappen is binnen een paar muisklikken geregeld.

Lagere tarieven en een welkomstcadeau

Duik eens een avond in je energie en zie hoeveel voordeel er valt te halen uit het wisselen van energieleverancier. Misschien heb je jaren geleden een contract afgesloten dat door de leverancier elke maand stilzwijgend wordt verlengd. Toentertijd was het waarschijnlijk een prima deal maar met de huidige energie prijzen is het gunstiger om een jaarcontract af te sluiten. Je profiteert van lagere tarieven en vaak krijg je ook een mooi welkomstcadeau. Zo’n cadeau kan je zomaar een maand gratis energie opleveren.

Overstappen is snel geregeld

Op energie-vergelijken.nl vul je jouw persoonlijk gegevens in en Pricewise zoekt op basis van die gegevens de voor jou beste deal. Deze deals zijn uniek en vaak niet direct bij de leverancier zelf te vinden. Heb je jouw nieuwe energieleverancier gevonden dan dien je je aanvraag in. Na een bericht van je nieuwe leverancier krijg je 14 dagen bedenktijd. Na deze twee weken zegt je nieuwe leverancier je huidige contract op en ben je overgestapt. Zo gemakkelijk is het! Het enige dat jij hoeft te doen is minder te betalen.

Elk jaar een nieuw contract

Maak een notitie in je agenda en zorg dat je volgend jaar op tijd op zoek gaat naar een goede deal. Doe je niets dan wordt je huidige contract voortgezet tegen hogere kosten omdat een contract voor onbepaalde tijd nu eenmaal duurder is. Een contract voor bepaalde tijd brengt kosten met zich mee bij voortijdige beëindiging. Het is daarom raadzaam niet voor het eind van de contractdatum over te stappen. Een contract voor onbepaalde tijd kan op elk moment kosteloos worden opgezegd.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Energie vergelijken pricewise

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent