wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  cv-ketel  /   awb-introduceert-cv-ketel-thermoelegance-advance

AWB introduceert CV-ketel: ThermoElegance Advance

AWB, leverancier en ontwikkelaar van totaaloplossingen op het gebied van verwarming en tapwaterbereiding voor de vervangingsmarkt, introduceert een nieuwe CV-ketel, de ThermoElegance Advance.

  • Fotocollectie

Dit is een modulerende HR107 ketel met een RVS warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en combitoestel in de CW-klasse 3, 4 en 5. De ketel is hybride ready en te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het AWB zonneboilersysteem. De ThermoElegance Advance is de opvolger van de ThermoElegance.

 

Bij het ontwerpen en samenstellen van hoogwaardige CV-ketels focust AWB altijd op het gemak van onderhoud en de service. De ThermoElegance Advance heeft een eenvoudige opbouw met optimale bereikbaarheid van componenten. Daarbij heeft de ketel een service- en onderhoudsvriendelijk hydraulisch blok. Bovendien zorgt het dubbele display voor een efficiënte en snelle diagnose, de CV- en tapwatertemperatuur zijn direct af te lezen. Het tapwaterrendement van de ketel kan oplopen tot 89,2 procent. De restopvoerhoogte van de ventilator is vergroot en de optimale isolatie zorgt voor een zeer laag geluidsniveau van de ketel. Tot slot heeft de ketel een modulatiebereik van 1:5.

“In onze productontwikkeling hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid voor de opdrachtgever en eindgebruiker”, vertelt Paul de Bruin, marketing directeur van AWB. “Om deze reden hebben we voor de ThermoElegance Advance gebruik gemaakt van bewezen technieken en componenten. In combinatie met de zeer scherpe prijs introduceren wij een CV-ketel met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.”

Meer informatie: www.awb.nl

Lees hier meer over het aanschaffen van een cv-ketel.
Lees hier meer over het onderhoud aan een cv-ketel.
Lees hier meer over de verschillende onderhoudscontracten voor een cv-ketel.

Publicatiedatum: 20 september 2010


Tags: wonen woonklimaat verwarming AWB cv cv-ketel cv-ketels centrale verwarming ThermoElegance Advance hr hr-ketel hr-ketels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent