wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  convector  /   kant-en-klare-convectorput-jaga-mini-canal

Kant-en-klare convectorput: Jaga Mini Canal

Jaga Mini Canal is een kant-en-klare convectorput voor plaatsing op de ruwe ondervloer. Na de afwerking van de vloer, is enkel nog het rooster zichtbaar.

  • Fotocollectie

Voor grote vensteroppervlakken in woonruimtes en wintertuinen, maar ook voor etalages en kantoren. Door de lage bouwhoogte, vanaf slechts negen centimeter, zijn de toepassingsmogelijkheden nog veel groter dan bij diepere inbouwputten. Mini Canal kan in vele gevallen zelfs op de verdieping geïnstalleerd worden.

Jaga Mini Canal

De kleinste types leveren snel en hoog comfortgevoel, door de koude straling bij grote vensteroppervlakken af te schermen, of ze worden als tussenseizoenverwarming gebruikt. De grotere types zijn krachtig genoeg om als comfortabele hoofdverwarming gebruikt te worden.

Jaga Mini Canal

Het rooster

Verborgen onder het rooster zit een supersnel verwarmingselement (Low H²O). Het volledige binnenwerk is 'onzichtbaar' donkergrijs gelakt. Het enige wat nog opvalt is het begaanbare afdekrooster, dat perfect aan het interieur kan aangepast worden. Het rooster van Jaga Mini Canal is in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Jaga Mini Canal

Kwaliteit

Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals koper en aluminium voor de warmtewisselaar en elektrolytisch verzinkt staal voor de put, zorgt voor een perfect roestvrij eindproduct. Daarbij worden alle onderdelen zorgvuldig gelakt met een UV-bestendige polyesterlak van de hoogste kwaliteit.
Jaga Mini Canal

De ketel

Je moet er rekening mee houden dat ketels die ouder zijn dan zes jaar, water van 90 graden maken. Ketels jonger dan vijf jaar maken water van 75 graden. Bij 75 graden heeft de radiator minder capaciteit dan bij 90 graden. Bij de Jaga Mini Canal geeft Cvtotaal het wattage aan bij afgifte van 90 graden!

Meer informatie? www.cvtotaal.nl

Publicatiedatum: 11 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: jaga cvtotaal cv mini canal convectorput convector vloer verwarming energie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent