wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  convector  /   climabox

ClimaBox

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een gebouw moet u een comfortabel gevoel geven, met een gezonde omgeving en een perfect klimaat. Om u het leven aangenamer te maken, heeft CLIMABOX een klimaatsysteem ontwikkeld dat garant staat voor een perfect binnenmilieu in elk gebouw en in elk jaargetijde.

ClimaBox

Klimaatsysteem CLIMABOX: perfect binnenmilieu. Ideale temperatuur met CLIMABOX.CLIMABOX zorgt voor de ideale temperatuur. Dit -bijna- onzichtbare modulaire systeem, dat in de vloer wordt ingebouwd, zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in uw kantoor, winkelpand of showroom. In de zomer kan u op de CLIMABOX rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. In de winter verwarmt ze optimaal alle vertrekken milieuvriendelijk en zuinig. Zo voelt u zich steeds omgeven door ultiem comfort. Kortom, dit all-in-one en allround systeem voorziet in alle behoeften en is daarom perfect voor toekomstgerichte woning- en kantoorprojecten.

Warm in de winter...
De CLIMABOX is ontworpen om als hoofdverwarming te fungeren. Dankzij het hoge vermogen kunnen alle woon- en werkvertrekken optimaal met de CLIMABOX verwarmd worden. Tevens is zijn rendement ongekend hoog: het energieverbruik van deze all-in-one CLIMABOX ligt aanzienlijk lager dan bij klassieke verwarmingssystemen en helpt u zo om moeiteloos te besparen. Hoe koud de winter ook is. De gezonde en aangename werkomgeving die u dankzij dit systeem creëert, garandeert een hogere productiviteit en betere motivatie.

...koel in de zomer...
Voor de warme zomerdagen en zwoele zomeravonden kan u rekenen op de CLIMABOX om uw werkomgeving te hullen in verfrissende koelte. Hiervoor wordt er simpelweg een koelmachine aan de CLIMABOX gekoppeld, die koud water produceert. Door middel van een driewegkraan wordt het water naar de warmtewisselaar van de CLIMABOX geleid, en zo kunnen alle leefruimten lekker fris gehouden worden! De binnentemperatuur kan zo in geen tijd met zeven graden worden verlaagd. Ook ná plaatsing van de CLIMABOX als verwarmingstoestel, kan deze koelingsoptie nog toegevoegd worden.

 

Meer van : CLE ClimaBox

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent