wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  boiler  /   hrsolar-presenteert-collectorontwerp

HRsolar presenteert collectorontwerp

HRsolar, succesvol Nederlands producent van zonneboilers, presenteert een vernieuwd ontwerp van de eigen ontwikkelde zonnecollector.

HRsolar, succesvol Nederlands producent van zonneboilers, presenteert een vernieuwd ontwerp van de eigen ontwikkelde zonnecollector.

HRsolar zonneboilers onderscheiden zich al door de hoogste opbrengst* van Nederland. De toekomstige generatie collectoren combineren de hoogste opbrengst met tijdbesparend installatiegemak en verbeterde esthetiek. Het vernieuwde ontwerp zal medio september geïntroduceerd worden.

 

Als technisch voorloper binnen de zonneboilerbranche staat innovatie voorop. Tijdens deze doorontwikkeling zijn maatregelen getroffen die met name het installatiegemak bevorderen. In de periode van 2004 tot 2009 zijn alle zonneboilers in eigen beheer
geproduceerd én geïnstalleerd. Met die praktijkervaring is de collector op professionele wijze doorontwikkeld. Dankzij het verbeterde montage eenvoud en het hoogste rendement zijn de totale investeringskosten van de HRsolar zonneboiler laag.

De esthetische verbetering van de collector en dakmontage componenten zorgen dat de collectoren op elegante wijze verwerkt kunnen worden tussen dakpannen, op dakpannen en op het platte dak. HRsolar zonneboilers worden hierdoor meer onderdeel van het uiterlijk van woningen en gebouwen.

Met deze stap voorwaarts worden HRsolar zonneboilers een nóg beter betaalbare oplossing
voor energiebesparing en het verbeteren van het energielabel. Dankzij dergelijke innovatieve aanpassingen blijft HRsolar technisch voorloper binnen de zonneboilerbranche. Medio september zullen de eerste zonneboilersystemen geleverd worden met de nieuwe collectoren.

*getest bij KIWA Gastec

Meer informatie: www.hrsolar.nl.

Publicatiedatum: 12 augustus 2010

Tags: wonen energie AE bouwen verbouwen HRsolar collector zonnecollector zonnecollectoren zonneboiler zonneboilers HRsolar

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent