wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  woonboerderij  /   logbouw

Logbouw

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De poolstreek in al haar wildernis heeft ervoor gezorgd dat er een bouwtraditie is ontstaan die de overlevingskansen in Arctische omstandigheden aanzienlijk heeft vergroot. Logs gemaakt van de stugge en sterke Lapse bomen voorzagen in warmte en duurzame bescherming.

Deze bouwervaring in duizenden jaren opgedaan, wordt nog steeds zeer succesvol toegepast in Finland. Een grenen boom welke groeit onder koude condities heeft een dichte structuur en het oppervlakte heeft een mooie roodachtige kleur. Grenen uit lapland staat wereldwijd aangeschreven als hoogwaardig constructiemateriaal. Door toedoen van nieuwe technieken en een modernere uitstraling zijn Lapp Houses eenvoudig te integreren in een stedelijke omgeving. Deze huizen houden hun waarde van generatie tot generatie en zijn eveneens zeer goed bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Het hout van partner "Loghouse.fi" uit lapland zal in een "Lapp House" een rustgevende atmosfeer creëren. De ademende werking van een "Lapp House" zorgt dat in winters en zomers sprake is van een aangenaam binnenshuis klimaat. Een massief houten huis is een gezond huis.

Meer van : Lapp House

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent