wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  vrijstaande-woning  /   woning-type-bernina

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Productomschrijving

Woningtype Bernina
Afmeting: 8.90 x 13.10 m1 (bxl)
Dakhelling: 50 graden
M³-inhoud: 910 m3
Garage / berging: 5.50 x 6.60 m1 (bxl)
Bouwtijd afgebouwd: Ca. 17 tot 20 weken
Bouwtijd casco: Ca. 6 weken

 

 

Traditionele bouw
Traditionele bouw geeft u de mogelijkheid tot veel eigen inbreng m.b.t. afmeting, indeling en stijl. Door het inpassen van houtskeletbouwdelen (bv. topgevels en scharnierdaken) worden de kosten laag gehouden en wordt de bouwtijd aanzienlijk bekort. Verder kan ook door prefabricage van bijvoorbeeld dakkapellen en goten aanzienlijk bespaard worden op de bouwkosten. Bij deze combinatie kan heel goed gebruik worden gemaakt van prefab betonnen vloeren (degelijk en minder gehorig dan bijvoorbeeld houten vloeren). 

 

Volledig aan te passen
De woningtypes die SelektHuis aanbiedt, zijn volledig aan te passen (afmeting, indeling, stijl en luxe). Zo ontstaat een uniek plan geheel aangepast naar uw eigen wensen. SelektHuis bouwt uw huis volgens de unieke bouwmethode van SelektHuis, die garant staat voor een korte bouwtijd, een hoge kwaliteit en een uiterst aantrekkelijke prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zij brengen u alle kosten, zowel van de basiswoning als ook de eventuele aanpassingen, vóóraf in kaart (helder en duidelijk).

 

Energielabel
Alle woningen van SelektHuis worden gebouwd volgens de nieuwe norm welke ruimschoots voldoet aan het energielabel A (=zeer energiezuinig) en hebben een EPC-norm van ca. 0.7, de wettelijke EPC-norm is 0.8. Deze norm zal de komende jaren verder worden aangescherpt. Daarop vooruitlopend helpt SelektHuis u graag met goed advies bij het maken van de juiste en verantwoorde keuzes (milieuvriendelijk en kostenbesparend). De woningen voldoen dan ook aan de norm die de Rabobank hanteert voor een klimaathypotheek.

Vakmanschap en traditionele bouw

Het ambachtelijke van traditioneel bouwen, de gedegen vakkennis en de praktische ervaring zorgen, samen met de hoge kwaliteit van de toegepaste materialen en een goed doordacht bouwsysteem, voor een resultaat dat beslist meer is dan de som van de afzonderlijke delen. Een woning van SelektHuis is waarschijnlijk de beste en meest waardevolle investering die u ooit zult doen.


  
Mooi geprofileerde lijsten en gootklossen
SelektHuis bouwt traditioneel, dat betekent degelijk, ambachtelijk, met liefde voor het vak en met aandacht voor het detail. Steen voor steen. Het resultaat, prachtige traditioneel gebouwde woningen die iedere vergelijking met glans doorstaan. Aan iedere SelektHuis woning werken louter ervaren vakmensen, gekwalificeerd en gecertificeerd. Toegewijd aan het neerzetten van een degelijk en perfect product, uw nieuwe thuis. Een moderne volledig eigentijdse woning in een klassiek jasje.

 

 

De metselaars maken graag een mooi stukje metselwerk 
Zo solide als de woning, zo solide zijn ook de afspraken die SelektHuis maakt met alle bij de bouw betrokken partijen en instanties. Ook met u als klant. Want traditioneel betekent bij SelektHuis ook dat u zelf ook invloed hebt op de uitvoering van uw woning. Zo kunt u zelf materialen uitzoeken en kunt u bij bepaalde woningtypes zelf de ruimte indelen. En toch duurt de bouw van uw nieuwe woning niet langer dan vier tot vijf maanden. SelektHuis fabriceert de scharnierdaken, topgevels, dakkapellen en erkers in de eigen timmerfabriek als prefab elementen en daardoor concurrerender, flexibeler en sneller.


 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent