wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  vrijstaande-woning  /   meander-woningen

Meander woningen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bouw- en Exploitatie maatschappij Poortinga BV is bouwer van de Meander woningen. Meander is de overkoepelende naam, waaronder al meer dan 50 jaar kwaliteitshuizen worden gebouwd.

Omschrijving

In 50 jaar heeft Meander een naam opgebouwd die in de huizenmarkt niet meer is weg te denken. En terecht. Elke woning die onder de naam 'Meander' wordt gebouwd, voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van de kwaliteit. De eisen houden onder meer in:

- Degelijke en ambachtelijke bouw, gebruikmaking van kwaliteitsmaterialen, goed doordachte isolatie, weinig onderhoud en een scherpe aankoopprijs;
- Het comfortabele wonen in een Meander woning geeft u de zekerheid van wonen in een goed, fraai vormgegeven en waardevast huis. Investeren is een keuze voor jarenlang zeker wonen. 

Altijd een Meander bouwer in uw regio
Bouw- en Exploitatie Maatschappij Poortinga BV werkt samen met een aantal onafhankelijke bouwbedrijven en onderaannemers. Hierdoor bouwt u altijd met een aannemer bij u in de buurt. Poortinga verzorgt de benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding tot en met de oplevering van uw woning. Tijdens het hele proces zal onze architect persoonlijk aandacht besteden aan uw bouwplan, zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent