wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  villa  /   verisure-home-plus

Verisure Home Plus

  • Fotocollectie

Verisure Home Plus is ons meest uitgebreide en geavanceerde inbraak- en brandalarm met cameradetectors, schilbeveiliging en contactalarm, plus DUO communicatie voor veilige aansluiting op de meldkamer.

Omvat brandpreventie en inbraakbeveiliging met persoonlijk alarm

De fotodetectors van het systeem maken beeldverificatie van de oorzaak van het alarm mogelijk. Als het alarm afgaat, nemen de detectors een aantal foto's en sturen die naar de meldkamer. De operator kan direct bepalen welke maatregel moet worden genomen, bijvoorbeeld het sturen van een beveiligingsmedewerker of het waarschuwen van de politie of de brandweer. De rookdetectors zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat als één detector rook signaleert, direct de andere detectors in het systeem gewaarschuwd worden. Ze worden alle gelijktijdig geactiveerd en geven zowel een gesproken als een alarmsignaal. De rookdetectors activeren ook de cameradetectors. De magneten beschermen de voordeur, de ramen en andere geselecteerde ingangen en kunnen zo worden ingesteld dat het alarm signaleert wanneer iemand het huis betreedt of verlaat. Het systeem wordt eenvoudig via het bedieningspaneel bestuurd met een code, StarKey of met de Verisure App. De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een contactalarm naar de meldkamer die u direct opbelt. Als u niet antwoordt, wordt een beveiligingsmedewerker gestuurd. De VBox werkt zowel via breedband als via GSM. Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is. Verisure Home Plus omvat ook extra oplossingen voor de intelligente woning.. Met Verisure IQontrol hebt u toegang tot My Pages en de Verisure App voor afstandsbediening en -bewaking: Met de SmartPlug kunt u via de app zien of het alarm is ingeschakeld, de temperatuur en de luchtvochtigheid in de woning controleren, zien wie het alarm heeft in- en uitgeschakeld en de verlichting en andere elektronische apparaten bedienen. De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele installateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw systeem te bedienen. U kunt altijd uw systeem opwaarderen met meer functies en diensten. Uw abonnementskosten blijven gelijk.

Meer van : Verisure

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent