wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  villa  /   summum-van-woongenot

summum van woongenot

  • Fotocollectie

Romaans kasteel of het summum van woongenot? Een huis dat het bekijken meer dan waard is. De ontwerper van dit huis en heeft een waar kunststukje neergezet.

Romaans kasteel

Romaans kasteel of het summum van woongenot? Een huis dat het bekijken meer dan waard is. Abraham Berkenpas ontwierp dit huis en heeft een waar kunststukje neergezet.

Meer dan 700 vierkante meter aan woonoppervlak,
2 badkamers, een kelder met whirlpool, sauna en een apart wijngedeelte, 6 slaapkamers, een speelkamer, 2 werkkamers, een ruime living en zelfs een heuse lobby zorgen dat het aan niks ontbreekt in dit kunststukje van Berkenpas.

Als bouwmethode is traditionele bouw gebruikt. Zodat het moderne huis met veel glas tegen een stootje kan. Speciaal is hoe verschillende bouwkunsten zijn verwerkt in dit verder ultra moderne huis. Bijvoorbeeld de 2 Romaanse pilaren aan de voorkant of de prachtige haast mexicaanse patio ingesloten door de ruime vleugels van het huis.

Opdrachtgevers voor de bouw en ontwerp van dit ‘leefkasteel’ hebben voor Abraham Berkenpas als ontwerper gekozen omdat deze, als men hem ruimte van werken geeft, met originele ontwerpen komt waar elke wens in verwerkt is. Ook levert Berkenpas een stukje nazorg. Kijk voor meer informatie over huis, bewoners en Abraham Berkenpas in de interviews sectie of klik hier.

Meer van : De Bats BNA Architecten Bennebroek

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent