wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  villa  /   koningsbelt-840

Koningsbelt 840

Deze volumineuze woning van Sallandse Villabouw, de Koningsbelt 840, is rijk uit te bouwen met erkers en balkons. De woning is helemaal mooi met een vrijstaand bijgebouw.

Productomschrijving

In de woning zijn acht slaapkamers te realiseren, de indeling van de verdieping is royaal en heeft de mogelijkheid tot een inloopkast vanuit de grootste slaapkamer.
 
U heeft de kavel naar uw hart! Er breekt een drukke tijd aan. Inspiratie opdoen, een ontwerp uitkiezen of laten maken. Een bouwbedrijf zoeken dat het realiseert. Offertes opvragen. De indeling bepalen, materialen en kleuren kiezen, een keuken en badkamer uitzoeken...Er komt heel wat bij kijken voordat uw huis staat. Eén ding staat vast: uw droom gaat in vervulling. Geniet daarvan! Sallandse Villabouw ontzorgt. Het jonge bedrijf is een zeer ervaren en strak georganiseerde nieuwbouw partner. Sterk in de vertaalslag van uw wensen naar een heel eigen vrijstaande woning. Van alle gemakken voorzien, af tot in detail en verrassend betaalbaar.

Impressie

 
 
 
 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent