wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  moderne-architectuur  /   duurzaamheid-en-energiebesparing-de-toekomst-van-de-woningbouw

Duurzaamheid en energiebesparing; de toekomst van de woningbouw

Dat is het uitgangspunt van Building Holland (22-24 maart - RAI Amsterdam)! Laat je verrassen door handige, energiebesparende en innovatieve oplossingen.

  • Fotocollectie

Ontdek de toekomst van de bouw

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen vinden er tijdens Building Holland tientallen lezingen en workshops plaats.

Daarnaast staan voor de eerste keer in de geschiedenis de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium: Koolhaas, Van Berkel en Rau. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’. Grijp deze 'once in a lifetime' kans om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector te zien, te horen én te beleven.

Concept Area’s

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin deze actuele onderwerpen toegelicht worden. Als bezoeker van Building Holland 2016 selecteer je thema’s tijdens de registratie die jij interessant vindt en je krijgt aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, stands en lezingen leidt.

Ontdek hier exclusieve innovaties en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan met renovatie, onderhoud, innovatieve financieringsconstructies en meer.

Vraag hier je gratis kaarten aan.

Tags: building holland duurzaamheid duurzaam energiebesparing energie RAI Amsterdam

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent