wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  bungalow  /   nieuw-workshop-ontwerp-je-eigen-huis

Nieuw! Workshop Ontwerp je Eigen Huis

Workshop Ontwerp je Eigen Huis, zeer interessant voor iedereen die bezig is, of bezig gaat met het bouwen van een eigen huis.

  • Fotocollectie

Maak kennis met alle facetten die komen kijken bij het ontwerpen en bouwen van je woonhuis. De Workshop ‘Ontwerp je Eigen Huis’ neemt je mee in de voetsporen van de architect. Van de eerste potloodstreep op papier tot en met het ontwerp van de gevels. Onderwerpen die behandeld worden zijn; het bestemmingplan, bouwkosten, programma van eisen, bouwmethoden, energie zuinig bouwen, praxctische zaken, architectuur end e tuin. Gezamenlijk zetten wordt er een stichtingskostenoverzicht opgezet, dat geeft duidelijkheid over de mogelijkheden.

Doel van de Workshop is om meer inzicht te verschaffen rondom het ontwerpen en bouwen van een nieuwbouwhuis zodat je, eenmaal zelf bezig met het proces, beter beslagen ten ijs komt. Een huis vergt nu eenmaal een forse investering, verstandig om er juist dan goed voorbereid te beginnen. De eerste stap in dat proces is het volgen van de Workshop ‘Ontwerp je Eigen huis.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat voorop in deze Workshop van daar dat per workshop slechts een echtpaar of een individuele deelnemer kan inschrijven. Daarmee wordt gewaarborgd dat de Workshop volledig rondom jou (prille) bouwplannen gegeven wordt.

Wat kost de Workshop?

Kijk voor meer informatie over de kosten en de voorwaarden op de site van iTX BouwConsult. Bij de kosten van de workshop is een heerlijke lunch tussen de middag inbegrepen.

Wanneer aan te melden en wanneer start de Workshop?

Inschrijven kan het hele jaar door. De Workshop wordt bij voorkeur gegeven op de zaterdag maar in overleg kunnen ook andere dagen besproken worden. De workshop begint om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Publicatiedatum: 23 maart 2016

Tags: workshop ontwerp je eigen huis huizen bouw bouwen cursus ontwerpen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent