wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   zonz-sunsails

ZONZ sunsails

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

ZONZ® is een geregistreerd merk van ZONZ sunsails.

ZONZ sunsails

In tegenstelling tot andere webwinkels, is ZONZ sunsails een webwinkel mét een gezicht! Je komt hen tegen op beurzen en kunt advies bij hen inwinnen. Grootste assortiment van de Benelux ZONZ sunsails heeft zich 5 jaar geleden laten inspireren door de zeilsport.

Zij zijn gespecialiseerd in waterdichte zonnezeilen, waterdoorlatende schaduwdoeken en wavesails. Ze zijn dé maatwerk-specialist in schaduwdoeken en zonnezeilen met A-merk kwaliteit doekmateriaal. Inmiddels zijn ze gegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van Europa! Zonz geeft je graag advies en leveren een compleet product, zodat je direct van de producten kunt genieten. Ook bij kinderdagverblijven zijn ze geen onbekende. Zij kunnen landelijk de installatie van complete schaduwplekken verzorgen.

Schaduwdoeken

Geïnspireerd door de zeilsport is ZONZ sunsails vijf jaar geleden begonnen met de verkoop van trendy schaduwdoeken (of zonnezeilen). Schaduwdoeken zijn een moderne vorm van zonwering. Ze geven veel schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in een aangename temperatuur en verzachtend licht. Zwevend in de blauwe lucht, voegen de moderne zonnezeilen sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning.

Met de kwaliteits schaduwdoeken van ZONZ creëer je in een handomdraai schaduw waar en wanneer je maar wilt. Op terras, speelplaats, carport en boven zwembad of buitenkeuken.

Het kunststof geweven doekmateriaal heeft kleine gaatjes dat wind doorlaat en hierdoor voor een verkoelende temperatuur onder het doek zorgt.

Met één klik zijn de zonnezeilen eenvoudig te bevestigen aan gevel en/of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar!

Niet alleen voor in de achtertuin, maar ook geschikt voor horeca, kinderspeelplaatsen, wellness-, recreatie- en zorgcentra. ZONZ sunsails is inmiddels uitgegroeid tot de aanbieder met het meest uitgebreide assortiment in deze nichemarkt op internet.

ZONZ in beeld

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent