wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   villa-delphia

Villa Delphia

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Villa Delphia biedt meerdere mogelijkheden om jouw wensen om te zetten naar ruimte. Je kunt kiezen voor een basisontwerp uit de Villatheek en aanpassen naar jouw woonwensen. Ook kan de architect van Villa Delphia samen met jou de woonwensen vertalen naar een uniek ontwerp.

Flexibel

Villa Delphia begrijpt dat jouw wensen nooit precies passen bij de woningen die worden gepresenteerd in de Villatheek. Villa Delphia noemt het daarom ook basiswoningen. Aan de hand van jouw woonwensen wordt het ontwerp aangepast. Aanpassingen aan de vorm en indeling van de woning, materialen en de kleuren zijn mogelijk. Details kunnen worden gewijzigd. Een erker, dakkapel, schoorsteen of luiken kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Uniek

Je hebt een bouwperceel en je wilt hierop een unieke villa realiseren in samenwerking met een architect. Het verwezenlijken van een droom wordt mogelijk. Samen met jou stelt Villa Delphia het programma van eisen en wensen op, waarbij het beschikbare budget en de gewenste bouwstijl natuurlijk ook ter sprake komen. De architect kan vervolgens al jouw esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een concreet ontwerp en technisch plan.

Bouwsysteem

De woningen zijn geschikt om te worden uitgewerkt volgens de bouwwijze die jij of jouw aannemer in gedachten hebben. Dit kan dus een ambachtelijke constructie zijn, maar ook een houtskeletbouwframe, constructie met prefab betonnen elementen of andere bouwsystemen zijn mogelijk.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent