wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   van-zanten-rentmeesterij

Van Zanten Rentmeesterij

  • Fotocollectie

Outdoorgemak wil kwaliteitsproducten leveren die onderdeel uitmaken van het dagelijkse leven en buiten zijn.

Outdoorgemak

Het leven dichtbij en in de natuur spreekt veel mensen tot de verbeelding en is iets waar we naar verlangen. Zeker het echte buitenleven vraagt om spullen die degelijk, eerlijk en betrouwbaar zijn op de momenten dat het echt nodig is.

Deze kwaliteitsproducten wil Outdoorgemak leveren waarbij er een sterke voorkeur is voor prachtige producten uit Scandinavië.
Producten die een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van het dagelijkse leven en buiten zijn.

Van Zanten Rentmeesterij

Sinds enkele jaren is het kantoor van Van Zanten Rentmeesterij op de markt voor dienstverlening in het landelijk vastgoed. Opdrachtgevers van Van Zanten zijn particuliere grondeigenaren, stichtingen, waterschappen, collega-rentmeesterskantoren, beleggingsmaatschappijen, gemeenten, etc. Het werkgebied is voornamelijk in het noorden, het oosten en het zuidoosten van Nederland. Overigens is Van Zanten in het gehele land inzetbaar.

Als beëdigd rentmeester is Van Zanten aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en als register-taxateur geregistreerd bij Vastgoedcert. Voor de Federatie Particulier Grondbezit treed Van Zanten op als regioadviseur voor de provincies Drenthe en Groningen en kan de leden van het EPG ondersteunen met advies over pachtzaken, beheer, bosbouw en taxaties.

Daarnaast is Van Zanten lid van de Vereniging van Agrarisch Recht en de Koninklijke Nederlandse Bosbouw Vereniging. Op de site van Van Zanten vind je nadere informatie over de werkzaamheden die ze voor jou kunnen uitvoeren. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ze opnemen voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent