wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   van-t-hoff-woninginrichting

Van t Hoff Wonen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sinds 1904 is van 't Hoff Wonen een begrip in Hoek en ver daarbuiten. Dit is het resultaat van ons dagelijkse streven naar tevreden klanten. Onze kracht zit in het meer dan complete assortiment, de persoonlijke aandacht en het ouderwetse vakmanschap. Wij nemen de tijd voor onze klanten en weten dat het inrichten van een woning tijd en aandacht vergt. Met veel plezier leiden wij u rond langs onze prachtige collecties meubelen, stoffering en vloeren. Wij bespreken graag in alle rust de details en mogelijkheden. U vormt bij ons het middelpunt. Dat verklaart ook waarom ons credo, uit lang vervlogen jaren, nog steeds actueel is: een van 't Hoff cliƫnt is steeds content.

Service

van 't Hoff Wonen is een familiebedrijf. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Het voordeel hiervan voor onze klanten is duidelijk. Wij kennen iedereen bij naam, weten hoe uw opdracht tot stand is gekomen en we kennen uw woonwensen.

De communicatielijnen zijn kort. Hierdoor worden misverstanden voorkomen en kunnen wij onze belofte aan u waarmaken: een van 't Hoff cliënt is steeds content.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent