wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   van-roon-en-zoon-haarden-en-kachels

van Roon & Zoon Haarden & Kachels

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Van Roon en Zoon Haarden en Kachels is een familiebedrijf dat sinds 1984 gespecialiseerd is in open haarden en kachels. Van Roon en Zoon Haarden en Kachels focust zich op het nuttig en milieubewust stoken van zowel hout als gas. De haarden en kachels die ze plaatsen voldoen aan de laatste normen en hoogste kwaliteitseisen. De haarden en kachels van Roon en Zoon Haarden en Kachels zijn op de toekomst voorbereid en garanderen je jarenlang veilig stookplezier. Van Roon en Zoon Haarden en Kachels hecht veel waarde aan persoonlijk contact, klanttevredenheid en een goede begeleiding van jouw project.

Erkenning

Als bedrijf staan ze voor kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Daarom is van Roon en Zoon Haarden en Kachels in het bezit van alle EVIS-erkenningen en lid van het Sfeerverwarmingsgilde, je bent dus bij hun verzekerd van vakbekwame voorlichting en professionele plaatsing van jouw haard of kachel.

Assortiment Van Roon en Zoon

Bij Van Roon en Zoon Haarden en Kachels kun je terecht voor alle soorten haarden en kachels, onder andere houtkachels, haarden op hout en gasgestookt, massieve speksteenhaarden, houtgestookte cv haarden, liftdeurhaarden, natuurstenen plateaus, schouwen, rookkanalen en maatwerkhaarden. Van Roon en Zoon Haarden en Kachels werkt met uiteenlopende materialen waaronder hardsteen en graniet. Je kunt jouw haard door hun laten ontwerpen maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp voordragen.

Eigen monteurs

Van Roon en Zoon Haarden en Kachels heeft zijn eigen monteurs en verzorgt de totale installatie van jouw haard of kachel binnen eigen beheer, je hebt daardoor slechts één aanspreekpunt. Stucwerk, betonboringen, leidingwerk, elektrowerk en spachtelputz zijn enkele zaken die bij het plaatsen van haarden door van Roon en Zoon Haarden en Kachels gedaan worden.

Het Sfeerverwarmingsgilde

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Openingstijden showroom:

Donderdag - 10:00 - 17:00
Vrijdag - 10:00 - 17:00
Zaterdag - 10:00 - 16:00
Overige dagen - Op afspraak

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vanroonenzoon.nl

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent