wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   van-den-berg-afvoerputten

Van den Berg afvoerputten bv

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Van den Berg afvoerputten is een totaalleverancier die van alle markten thuis is! Van den Berg afvoerputten BV is een veelzijdig bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in afvoeren en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden voor waterafvoer. De enorme variatie in doucheputten, tegelputten en douchegoten in alle denkbare varianten zijn toonaangevend. Universele, industriƫle afvoerputten en goten voor alle denkbare situaties maken het programma compleet.

Bedrijfsprofiel Van den Berg

Van den Berg Afvoerputten BV is ISO gecertificeerd, dat betekent voor jou de garantie van een betrouwbare leverancier. Gebruikmakend van de jarenlange ervaring dat van den Berg Afvoerputten BV heeft en de moderne technologische mogelijkheden, ontwikkelen ze regelmatig nieuwe, innovatieve producten.

Ook voor universele roestvrijstalen afvoerputten kun je bij hen alle kanten op. De keuze in de roestvrijstalen keukengoten en industriële afvoergoten maken het programma compleet.
Ook buiten de Nederlandse grenzen zijn hun producten volop leverbaar, in Europa in maar liefst 12 landen, de dealer in het Midden Oosten zorgt voor de distributie in een groot gebied in deze interessante regio. Ook in Suriname en de Nederlandse Antillen hebben zij diverse verkooppunten.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent