wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   van-de-merwe

Van de Merwe Sfeermakers & Wooncomfort

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De winkel van Van de Merwe blijft nooit lang hetzelfde. Wie af en toe eens binnenkomt in de showroom, ziet dat er elke keer weer iets verandert. Zelfs Van de Merwe weet niet van te voren welke artikelen de show zullen stelen. Dat blijft een verrassing. Er is altijd vernieuwing in hun vak. Niet alleen omdat er dagelijks nieuwe artikelen binnenkomen, maar ook omdat ideeën veranderen. Nieuwe vormen, nieuwe technieken, veranderende smaak... In de winkel van Van de Merwe zie je het gebeuren.

Sfeerverwarming

De showroom van Van de Merwe is voorzien van een zeer uiteenlopend assortiment sfeerverwarming. Of je nu zoekt naar hout-, gas-, of electrische kachels, als voorzet, inbouw, of vrijhangende haard. Van de Merwe is in staat om een opstelling te tonen, voorzien van haarden uit de nieuwste collecties. Van de Merwe vertegenwoordigt onder andere de merken Helex, Barbas, Kal-fire, Faber, Dru, Rubyfires. Van de Merwe verzorgt voor jou een totaalpakket van advies tot oplevering, van mantel tot kanaal, op gecertificeerde en verantwoorde wijze.

Advies

Van de Merwe is je graag van dienst met het uitzoeken van een bijbehorende schouw, van klassiek tot modern, van hout tot de mooiste natuurstenen. Ze nodigen je daarom graag uit om een bezoek te brengen aan hun showroom waar van de Merwe verrassend veel voorbeelden heeft staan. Van de Merwe helpt je graag met het realiseren van jouw interieurideeën.

Installatietechniek

Heb je klachten of specifieke vragen over de verwarming in jouw huis? Vraag je je af of een nieuwe cv-ketel iets voor je is? Maak dan gebruik van de expertise van van de Merwe. Zij kunnen jouw cv goed inregelen, zodat alle kamers optimaal worden verwarmd en desgewenst kunnen ze jouw cv-ketel jaarlijks controleren. Een goed werkende cv-ketel verbruikt immers aanzienlijk minder energie.

De Big Green Egg

In Dordrecht is de Big Green Egg al jaren verkrijgbaar bij Van de Merwe aan de Burgemeester Jaslaan. Dankzij een speciale samenwerking krijgen kopers er sinds kort thuis een instructie bij van kok Maurice van Eden.

Openingstijden showroom:

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:  9.00 uur t/m 12.00 uur
                              13.30 uur t/m 17.30 uur

Zaterdag: 10.00 uur t/m 16.00 uur

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent