wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   ursa-paint

Ursa Paint

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

U.P. Quality & Environment b.v. (kortweg Ursa Paint) ontwikkelt en produceert verf- en lakproducten die maximale technische bruikbaarheid combineren met minimale belasting voor de mens en zijn leefomgeving.

Bedrijfsprofiel / Visie

Quality Environment (kwaliteit en leefomgeving) zijn begrippen die we bewust aan onze bedrijfsnaam hebben toegevoegd om richting te geven aan onze doelstellingen

 

Kwaliteit gaat verder dan het leveren van producten die beantwoorden aan uw verwachting. In onze filosofie staat kwaliteit voor méér dan professioneel en correct produceren en leveren. Ursa Paint streeft naar een duurzame identiteit en continuïteit in de relaties met partners en medewerkers. Daartoe is binnen Ursa Paint sprake van een permanent verbeterproces, dat zowel optimalisering van het kennis- en serviceniveau omvat als intensief onderzoek naar nog schonere producten en productieprocessen

 

Leefomgeving  omvat zowel de milieu- als de gezondheidsaspecten van onze producten. Ursa Paint richt zich principieel op de ontwikkeling van milieusparende,  oplosmiddelarme of -vrije en watergedragen systemen. Afnemers en gebruikers mogen er op vertrouwen dat Ursa Paint bewuste keuzes maakt met betrekking tot de selectie van de grondstoffen en de veiligheid van het productieproces, dat onnodige verspilling van grondstoffen wordt voorkomen en dat zorgvuldig wordt omgegaan met bedrijfsafval.

 

Jaarlijks wordt een  Coatings Care verslag opgesteld om onze prestaties op deze gebieden te meten en te optimaliseren. Hier vindt u meer informatie over Coatings Care en kunt u het laatste Ursa Paint Coatings Care verslag openen of downloaden.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent