wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   unifloor-underlay-systems-bv

Unifloor Underlay Systems BV

  • Fotocollectie

Al bijna 25 jaar lang is Unifloor internationaal leverancier van specialistische ondervloersystemen. Juist op het gebied van geluidsreducerende ondervloerplaten profileert Unifloor zich als marktleider.

Bedrijfsprofiel

Producten als Thermofelt®, Superfloor®, Redupax® en Jumpax® vormen een begrip in de vakwereld. De toegenomen variatie in vloerbedekkingen en de steeds hogere eisen die de consument en de overheid stellen aan warmte- en geluidsisolatie en niet te vergeten de zorg voor het milieu, vormen voor onze afdeling Research and Development een voortdurend uitdaging. Nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties dragen bij tot voortdurende “step by step” productverbetering. Voorbeelden daarvan zijn de meest recent ontwikkelde systemen SoundEX®, Soundeater®, Parpax®, Redupax+,® Marathon Super® en Soundkiller®.

Onze ondervloersystemen zijn kwalitatief hoogwaardig en voldoen aan de meest recente normen op het gebied van geluidsreductie. Wij zien er op toe dat onze producten regelmatig worden getest bij internationaal erkende instituten.

De gecertificeerde ondervloeren van Unifloor zijn uw garantie dat zij voldoen aan de normen van het bouwbesluit of testinstituten die gelden in het desbetreffende land!

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent