wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuinlampenwinkel

Tuinlampenwinkel.nl

  • Fotocollectie

Tuinlampenwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kwaliteit buitenverlichting van gerenommeerde merken als Philips, Massive, Eglo en KS. Met deze verlichting speciaal voor buiten geeft u uw huis, tuin of ornament een extra dimensie. Zowel klassieke, moderne als design buitenlampen vindt u binnen de collectie van Tuinlampenwinkel.nl. Ook de LED-buitenverlichting is ruim vertegenwoordigd in de catalogus. Kortom, bent u op zoek naar meer sfeer of licht in uw omgeving? Met de collectie aan buitenverlichting van Tuinlampenwinkel.nl slaagt u altijd! Mocht u vragen hebben neem dan contact op via info@tuinlampenwinkel.nl. Wij beantwoorden uw mail graag, suggesties zijn uiteraard ook welkom!

Buitenverlichting Klassiek & Modern

Tuinlampenwinkel.nl is dé specialist in buitenverlichting. Al meer dan 15 jaar worden er alle soorten en maten aan buitenverlichting verkocht. Naast de particuliere markt mag Tuinlampenwinkel.nl veel hoveniers en installateurs tot haar relaties rekenen.

Philips Ledino Buitenlampen

De gehele collectie Philips Ledino Outdoor verlichting vindt u bij Tuinlampenwinkel.nl. Deze serie van Philips staat bekend om haar design en energiezuinigheid. De geïntegreerde High Power LED's zorgen voor ruim voldoende licht. Iets wat vroeger niet denkbaar was. De Ledino buitenverlichting van Philips is tegenwoordig zelfs dimbaar. LET WEL, u heeft hier een aparte LED dimmer voor nodig.

Philips Ecomoods Tuinlampen

Tuinlampenwinkel.nl heeft de volledige serie Philips Ecomoods Buitenverlichting in haar assortiment opgenomen. Deze verlichting is allemaal voorzien van een energiezuinige lichtbron. De combinatie van simpliciteit, moderne looks en functionaliteit zorgt voor een uniek assortiment. U moet ze daarom echt even bekijken in onze online winkel! 

KS Buitenverlichting

De buitenverlichting van KS is ook terug te vinden op Tuinlampenwinkel.nl. Deze in kwaliteit hoogwaardige buitenlampen worden geassembleerd in Nederland. KS heeft haar eigen gieterij in het Oosten van Europa.

Eglo Buitenverlichting

Eglo speelt sinds jaren een grote rol op de Europese markt. Deze buitenlampen zijn ook vaak terug te vinden in de bouwmarkt om de hoek. Uiteraard niet voor dezelfde scherpe prijzen als bij Tuinlampenwinkel.nl.

Massive Outdoor

Massive is enkele jaren geleden overgenomen door Philips. Dit neemt niet weg dat Massive nog steeds haar eigen buitenverlichting heeft. De buitenverlichting van Massive wordt gekenmerkt door de eenvoudige en praktische ontwerpen die bij veel mensen geliefd zijn.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent