wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   thermiq-bv

ThermIQ BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen.

Over ons

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. We produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken we met een perfecte combinatie van ambachtelijke professionaliteit, een geavanceerd productieproces en zeer strenge kwaliteitscontroles.

Het bedrijf

Onze aandacht is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat we onze producten en onze manier van werken benaderen vanuit haar betekenis voor het groter geheel. ThermIQ is een frisse jonge onderneming waarin veel ervaring en kennis is gewaarborgd. Wij werken voor de volle 100% aan "QI met IQ". Dit staat voor:

"Qualiteits Infrarood (QI) verwarmingsoplossingen door intelligente (IQ) manieren van productie en toepassen in de praktijk"

Schone energie

Wij zijn van mening dat we aan het begin staan van nieuwe manieren van opwekken en omgaan met energie. Volgens ons is er in de wereld voldoende energie "groen" op te wekken met de huidige en de nog uit te komen technologie. Ook de technologie om het gebruik van energie slim aan te sturen blijft innoveren. Wij passen onze productie en bedrijfsprocessen dan ook continu aan op deze ontwikkelingen.

Samen met onze zakelijke partners zorgen we op die manier voor het inpassen van onze infrarood technologie in de huidige en toekomstige methoden voor warmtevoorziening en opwekking van energie.

Nederlands - Duits bedrijf


ThermIQ is een Nederlands bedrijf met een Duitse productie-eenheid voor infrarood verwarmingspanelen. De kennis en de productieprocessen bij ThermIQ kennen een permanente ontwikkeling en verbetercyclus.

Vestigingslocaties


ThermIQ heeft 2 vestigingen. Een productielocatie in Duitsland en een hoofdkantoor in Nederland van waaruit de bedrijfsvoering wordt aangestuurd.

Adresgegevens

ThermIQ BV


Van Heekstraat 15
3125 BN Schiedam
T: +31(0)10 - 462 26 52
F: +31(0)10 - 462 72 15
E: info@thermiq.com

ThermIQ GmbH


Carl-Benz-Straße 20
D-74722 Buchen
T +49(0) 6281 - 56 44 390
F +49(0) 6281 - 56 44 399

Neem contact op!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent